Betanított varjak szedik össze a szemetet egy franciaországi parkban

Vetési varjakat állítanak munkába az eldobott cigarettacsikkek begyűjtésére egy franciaországi szabadidőparkban. A hat varjat megtanították arra, hogy szedjék fel a földről a csikkeket és más szemetet, és a jövő héttől kezdenek el dolgozni a nyugat-franciaországi Vendee térségben lévő Puy de Fou történelmi témájú parkban.

Közzétette: Puy du Fou – 2018. augusztus 8., szerda

 

Közzétette: Puy du Fou – 2018. július 26., csütörtök

 

“Nemcsak az volt a célunk, hogy takarítsanak, mivel látogatóink általában ügyelnek a tisztaságra, hanem az is, hogy megmutassuk, a természetA világ egyik legnagyobb tengeri rezervátumát hozzák létre a gyönyörű Cook-szigeteknél. maga is megtaníthat minket a környezetünkről való gondoskodásra” – mondta Nicolas de Villiers, a parkGyönyörű őszi hangulat a kanadai Algonquin Provincial Parkban. illetékese.

A vetési varjakAjándékokkal kedveskednek a varjak a kislánynak, aki évek óta eteti őket. a varjúAjándékokkal kedveskednek a varjak a kislánynak, aki évek óta eteti őket. félék családjába tartoznak, csak úgy mint a csóka és a holló és különösen intelligens állatok, a megfelelő körülmények között “képesek az emberrel is kommunikálni és kapcsolatot építeni játékon keresztül” – tette hozzá Villiers.

Forrás: John Haslam/flickr

Egy ízletes madáreledelt tartalmazó dobozKis- és nagymacskák a dobozok bűvöletében - vicces fotóválogatás. segítségével ösztönzik a varjakat arra, hogy takarítsák a parkot, minden alkalommal, amikor eldobnak benne egy csikket vagy valamilyen kisebb szemetet.

Forrás: Brian Snelson/flickr


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!