A világ legelképesztőbb úszómedencéi

1. San Alfonso del Mar, Chile

Ez a világ legnagyobb úszómedencéje, amely 800 méter hosszú. A hatalmas medencébe 250 000 köbméter vízA világ legtisztább tavai. fér és a legmélyebbNemo 33 - a világ legmélyebb beltéri medencéje. pontja körülbelül 3,5 méter. Egy magántulajdonban álló szállodaKülönleges szállodák az állatok szerelmeseinek. tengerpartján húzódik.

San Alfonso del Mar, Chile

San Alfonso del Mar, Chile

2. Nemo 33, Belgium

A Nemo 33Víz alatti étterem nyílt Brüsszelben. a világ legmélyebb medencéje és a víz alatti barlangokCsodálatos, egyedülálló barlangok . modellezésére hozták létre, hogy a könnyűbúvárok biztonságosan gyakorolhassanak. Több helyen üvegablakokat építettek a falába, ahonnan a kevésbé vállalkozó kedvűek szemlélhetik ismerőseiket. A medenceA kerti medencék új generációja: a természetes medencék. feltöltéséhez kettő és fél millió kristálytiszta, klórmentes forrásvizet használtak, mélysége 33 méter!

Nemo 33

3. A Joule HotelMegnyílt a világ legmagasabb szállodája. medencéje, TexasAhol megnyílt a Föld - Jákob kútja. (USAÚjrahasznosított ablakokból épült ház. )

Ez a medence a hotel tizedik emeletén kapott helyet és félig kilóg az épület falának síkjából, így tulajdonképpen a városRégóta lakatlan szellemfalvak Olaszországban. felett úszhatsz. Az úszók egy üvegfalon át élvezhetik az utcára nyíló kilátást.

A Joule Hotel medencéje, Texas (USA)

A Joule Hotel medencéje, Texas (USA)

4. Marina Bay Sands, Szingapúr

A Marina Bay Sands ad otthont a világ leghosszabb úszómedencéjének, amit szálloda tetejére valaha építettek. A feszített víztükrű medence szinte azt az érzést kelti, mintha a semmiben végződbe.

Marina Bay Sands, Szingapúr

Marina Bay Sands, Szingapúr

Marina Bay Sands, Szingapúr

5. Seagaia Ocean Dome, Japán

Amikor szép az idő, a dóm különlegesen kiképzett teteje hagyja betódulni a napfényt, de esőben vagy borús időben a mennyezet a gyönyörű kék ég látszatát kelti. Ezek a medencék egyértelműen a legjobbak közé tartoznak és egy kis menekülést nyújtanak a való világ stresszel teli hétköznapjaiból, legalább egy kis időre.

Seagaia Ocean Dome

Seagaia

Seagaia Ocean Dome


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!