A világ legelképesztőbb úszómedencéi

Cimkék: , , ,

1. San Alfonso del Mar, Chile

Ez a világ legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. úszómedencéje, amely 800 méter hosszú. A hatalmas medencébe 250 000 köbméter vízKülönleges fotók, amiken egyszerre látható a víz feletti és víz alatti világ. fér és a legmélyebbNemo 33 - a világ legmélyebb beltéri medencéje. pontja körülbelül 3,5 méter. Egy magántulajdonban álló szállodaA világ 10 legszebb kilátással rendelkező szállodája. tengerpartján húzódik.

San Alfonso del Mar, Chile

San Alfonso del Mar, Chile

2. Nemo 33, Belgium

A Nemo 33 a világ legmélyebb medencéje és a víz alatti barlangokAz ellorai barlangtemplomok. modellezésére hozták létre, hogy a könnyűbúvárok biztonságosan gyakorolhassanak. Több helyen üvegablakokat építettek a falába, ahonnan a kevésbé vállalkozó kedvűek szemlélhetik ismerőseiket. A medenceA kerti medencék új generációja: a természetes medencék. feltöltéséhez kettő és fél millió kristálytiszta, klórmentes forrásvizet használtak, mélysége 33 méter!

Nemo 33

3. A Joule HotelHotel del Salto - elhagyatott kolumbiai szálloda. medencéje, TexasAhol megnyílt a Föld - Jákob kútja. (USAA Yosemite Nemzeti Park. )

Ez a medence a hotel tizedik emeletén kapott helyet és félig kilóg az épület falának síkjából, így tulajdonképpen a városEgy orosz város, amit elnyel a föld. felett úszhatsz. Az úszók egy üvegfalon át élvezhetik az utcára nyíló kilátást.

A Joule Hotel medencéje, Texas (USA)

A Joule Hotel medencéje, Texas (USA)

4. Marina Bay Sands, Szingapúr

A Marina Bay Sands ad otthont a világ leghosszabb úszómedencéjének, amit szálloda tetejére valaha építettek. A feszített víztükrű medence szinte azt az érzést kelti, mintha a semmiben végződbe.

Marina Bay Sands, Szingapúr

Marina Bay Sands, Szingapúr

Marina Bay Sands, Szingapúr

5. Seagaia Ocean Dome, Japán

Amikor szép az idő, a dóm különlegesen kiképzett teteje hagyja betódulni a napfényt, de esőben vagy borús időben a mennyezet a gyönyörű kék ég látszatát kelti. Ezek a medencék egyértelműen a legjobbak közé tartoznak és egy kis menekülést nyújtanak a való világ stresszel teli hétköznapjaiból, legalább egy kis időre.

Seagaia Ocean Dome

Seagaia

Seagaia Ocean Dome


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!