10 embert is megölhet a mérgező béka

Gyönyörű színe van és elképesztőA lány aki zsírszövetek nélkül él - Lizzie Velásquez medöbbentő története. en apró, mégis különösen veszélyesA nap képe - Menekülés a legfélelmetesebb gyilkos elől.  ez a békaKülönleges felfedezés: Vámpírbéka Vietnamból. , melyet a közelmúltban fedeztek fel brit kutatók. Méreganyaga a bőrében van. A veszélyes békafaj képviselői mindössze két és fél centiméter hosszúak. A kicsi, kék színű, fekete pettyes állatok Dél-Amerikában élnek.

mérgező béka

A béka lenyűgöző színvilága arról árulkodik, hogy veszélyes: bőrét halálos méreg borítja, melyre egy különlegesKülönleges, fekete hattyú Győrben. dél-amerikai fafajta kérgének fogyasztása során tesz szert. Mérgével akár tíz embert is képes megölni pillanatok alatt, szerencsére azonban csak akkor támad, ha veszélyeztetve érzi magát.

mérgező béka

– Megvizsgáltuk a békák petéit és már azokban ott van a gyilkos anyagA világ legkönnyebb szilárd anyagát alkották meg Kínában. – mondta a Daily Mailnek Simon Metcalfe, a kutatás vezetője, aki most egy Észak Shropshire-i intézetben figyel meg egy hím és egy nőstény egyedet, 27 Celsius-fokos hőmérsékletű környezetben és UV-fényben.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!