10 embert is megölhet a mérgező béka

Gyönyörű színe van és elképesztőSupatra Sasuphan - a legszőrösebb lány a világon. en apró, mégis különösen veszélyesA nap képe - Menekülés a legfélelmetesebb gyilkos elől.  ez a békaVéletlenül fedezték fel a világ első fluoreszkáló békáját. , melyet a közelmúltban fedeztek fel brit kutatók. Méreganyaga a bőrében van. A veszélyes békafaj képviselői mindössze két és fél centiméter hosszúak. A kicsi, kék színű, fekete pettyes állatok Dél-Amerikában élnek.

mérgező béka

A béka lenyűgöző színvilága arról árulkodik, hogy veszélyes: bőrét halálos méreg borítja, melyre egy különlegesKáprázatos kristálybarlangot nyitnak meg a látogatók előtt Spanyolországban. dél-amerikai fafajta kérgének fogyasztása során tesz szert. Mérgével akár tíz embert is képes megölni pillanatok alatt, szerencsére azonban csak akkor támad, ha veszélyeztetve érzi magát.

mérgező béka

– Megvizsgáltuk a békák petTudósok megalkották a mutáns enzimet, amely lebontja a műanyagot. éit és már azokban ott van a gyilkos anyag – mondta a Daily Mailnek Simon Metcalfe, a kutatásRekordot állított fel a sötét anyagot kutató új detektor. vezetője, aki most egy Észak Shropshire-i intézetben figyel meg egy hím és egy nőstény egyedet, 27 Celsius-fokos hőmérsékletű környezetben és UV-fényben.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!