Konyhai eszközök és kerti bútorok között böngésztünk (x)

A kellemes nyári napok fontos kiegészítői lehetnek a vidám konyhai eszközök és a kényelmes kerti bútorok is! Az üdeséget és frissességet sugalló konyhai kiegészítők amellett, hogy vidám színekben pompáznak, okos és praktikus megoldásokat is kínálnak, és persze rengeteg inspirációt is adhatnak a különféle, amúgy talán monotonnak tűnő konyhai teendő közben. A szép és tartós kerti bútorok pedig bármilyen környezetet feldobnak, és időtálló kialakításuknak hála nyugodtan tervezhetünk velük hosszú távra is!

A nyárral együtt elérkezett a színpompás gyümölcsök ideje is, amelyeknek vidám, praktikus tárolója lehet ez a kis gyümölcsöket formáló elemekből összeállított fehér fém tál! A minden környezetet feldobó tárolóban a szivárvány színeiben pompázó gyümölcsök mellett akár kenyeret is tarthatunk, a lényeg sokkal inkább az a hangulat, amit maga a tál közvetít, ez pedig nem más, mint a fiatalos, üde vidámság! A porbevonatú fém tálat külső, akkreditált intézetek vizsgálták be káros anyagokra, így nyugodtan tarthatunk benne bármit, amit csak szeretnénk!

Szintén a nyári színkavalkádot hozza el a konyhába a három darabos konyharuha szett, amelyen az érett eper színe, és néha formája is visszaköszön! A tiszta pamutból készült, akasztókkal is ellátott konyharuhákkal öröm lesz a törölgetés, kiváló nedvszívó képességüknek hála pedig biztosan tisztán csillognak majd a poharak, edények, ráadásul ennek a praktikus eszköznek még a bolyhosodásától sem kell tartanunk!

Ha a befőzés hívei vagyunk, praktikus, 210 ml-es kis befőttesüvegekben tehetjük el kedvenc gyümölcseinket, de egy vidám kerti összejövetelen akár üdítőket is felszolgálhatunk bennük, méretüknek köszönhetően pedig ajándékozásra is kiválóak! A kis üvegek hat darabos szettben kaphatók, a kínálatból már megismert színvilág pedig a csavaros zárú fedeleken köszön vissza: választhatunk az eperszínű csíkos, vagy épp epermintás, illetve a klasszikus pöttyös minta közül!

A Tchibo kínálatából most nem csak kiegészítők, hanem olyan praktikus, időjárásálló bútorok közül is válogathatunk mint például ez a kényelmes kerti hintaszék, amely fahatású kartámaszokkal és puha ülőpárnával csábít a napozásra, de a kinti lét viszontagságainak is ellenáll: a porbevonatú acél váz UV és időjárásálló, az ülőpárna pedig nedves ruhával könnyedén megtisztítható! A négy darabból álló lounge szett a hintaszékhez hasonlóan kiállja a néha zordon időjárás próbáját, miközben zöld nappalivá varázsolja a kertet: a két fotelból, egy kétszemélyes kanapéból, valamint egy darab asztalból álló szett könnyen tisztítható, a hozzá tartozó ülőpárnáknak köszönhetően pedig kifejezetten kényelmes ülést biztosít!

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az esti órák hangulatát feldobjuk – válasszunk egy kültéri LED-es égősort, amely hajtogatott hatású, természetes árnyalatú lampionjaival kellemes fénybe vonja az erkélyt, vagy teraszt! A sötétedéskor automatikusan bekapcsoló, 14 LED-ből álló égősorhoz külön akkumulátor tartozik, amelyet napelem lát el energiával, így amellett, hogy kellemes hangulatot biztosít, még környezetbarát is!

A Tchibo webáruházban a hetente új termékkínálat mellett ún. állandó kínálat is van, konyha témában ide kattintva találod.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!