Ismerkedj meg a borosüveg dugó világítással

Manapság már kezdi felismerni az ember, hogy a világítóeszközöknek igenis hatalmas szerepük van az otthon egyedülálló berendezésében. Azaz egy bizonyos fényforrrással otthonossá és barátságossá tehető a lakás, míg egy más típusú eszközzel rideg és taszító hangulatot is könnyen előidézhetünk. 

Így érdemes tüzetesebben utánanézni a lehetőségeknek és olyan kreatív és egyedi megoldásokat választani, amely nem csak az otthonod teljességéről gondoskodhat, de amely által akár saját személyiségedet is szemléltetheted a külvilág számára. Ilyen egyedi megoldás a borosüveg dugó világítás is, amely egyszerűsége ellenére színt vihet életedbe.

Amit a borosüveg dugó világításról érdemes tudnod

A borosüveg dugó világítás egyszerre varázslatos, mégis a végtelenségig egyszerű. Bizonyára már te is voltál úgy, hogy kezedbe került egy üres üveg, amely kellőképpen csinos és díszes volt, és szinte már sajnáltad, hogy a kukába kerül minden szépségével együtt. Mindemellett te is töltöttél már biztosan egy felejthetetlen vacsorát életed szerelmével, vagy osztottál meg egy üveg bort barátaiddal, amelynek emlékét szívesen az adott üvegbe zárnád és elraktároznád. 

Hát ilyen esetben jó, ha megjelenik a borosüveg dugó világítás ötlete, hiszen nem csak megtarthatod az egyedülálló üveget, de még egy csinos kis díszt is varázsolhatsz belőle. Így amint rápillantasz, mindig eszedbe fog jutni az a kellemes idő, amit szeretteiddel töltöttél. Az emlékeken túl azonban gyönyörűen fogja díszíteni otthonodat és minden szem rá fog szegeződni bámulatos kivitelezésének köszönhetően.

Ugyan a legideálisabb választás a borosüveg lehet, ne szabj határt a fantáziádnak és bátran használj tejesüveget, címkés whiskeys üveget vagy címke nélküli pezsgősüveget. Garantáltan eszméletlen lesz a hatás. 

Hogyan készítsd el a saját világításod?

A borosüvegeknél ugyan egyszerűbb a dolgod, hiszen miután elhelyezted a LED fényeket tartalmazó fényhuzalt az üveg belsejében, már be is dughatod a nyakát az erre a célra megalkotott borosüveg dugóval, ami biztosítja a LED-ek világítását. Amennyiben szeretnéd beszerezni az üvegedhez leginkább illeszkedő borosüveg dugó világításokat, akkor keresd fel a LEDen Világításod kínálatát, ahol háromféle színvariáció közül is válogathatsz. 

Választhatod a meleg fehéren aranyló színt, a hideg fehér színárnyalatot, amely ezüstösen csillog az éjszakában és a vidám, színes változatot egyaránt, a tevékenység jellegétől függően. Így különböző alkalmakkor különböző színekben pompázó borosüveg dugó világítás kerülhet terítékre. 

A világítóeszköz elkészítése pofonegyszerű. Amennyiben beszerezted a borosüveg dugó világítást, akkor csupán a megfelelő üveget szükséges kiválasztanod, megtisztítanod és megszárítanod és voila, kész is a tökéletes hangulatvilágítás.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!