Így könnyebb átvészelni a telet! A Tchibo webáruház kínálatából szemezgettünk (x)

Megérkezett a téli kollekció a Tchibo webáruházba, az otthoni, meghitt pihenés, feltöltődés jegyében. A vadonatúj kínálatban számtalan okos és hasznos megoldást találunk, amely segít az egészségünk megőrzésében és a magasabb komforttal teli mindennapokban egyaránt. Nézzük a kínálat néhány kiemelt ajánlatát – és ne feledjük, hogy minden termék csupán a limitált készlet erejéig tart!

3

Ez a női plüsspizsama álomszerűen puha és jólesően meleg, ne hagyjuk ki! A kiváló minőségű biopamutot tartalmazó, kevert pamut-Lenzing Modal® anyagból készült darab rendkívül kellemes viseletet biztosít. Az átlapolós hatású felsőrészt V-nyakkivágással, a mell alatt pedig rugalmas, bordázott betéttel látták el. A nadrág kényelmes, gumis derékrésszel rendelkezik.

2

Egy igazán jó ajándékötlet akár saját magunk részére is: hátmelegítő párna! Rendkívül kellemes és egyenletes meleg. Ez a hátmelegítő párna célzottan alkalmazható a tarkó-, hát- és vállrészen. Négy választható hőfokozattal rendelkezik és túlmelegedés elleni védelemmel is ellátták. És aminek köszönhetően még biztonságosabb: 90 perc elteltével a melegítés automatikusan kikapcsol. Sőt, a puha, mikroszálas plüssből készült melegítőpárna levehető és mosható. Az állítható hosszúságú haspántnak köszönhetően a párna illeszkedése optimálisan beállítható. A patentgombok jó tartásról gondoskodnak. Egy digitális LED-kijelzővel ellátott kézi egység segítségével kényelmesen működtethető. Az egyedülállóan hosszú kábel pedig megnöveli a kanapé, ágy vagy fotel és a konnektor közötti hatótávolságot.

1

Itt egy jó egyensúlyozó párna azoknak, akik sokat és hosszú ideig ülnek. Ez a párna aktív ülést és egészséges, egyenes testtartást biztosít. Gyakori használat esetén fejleszti az egyensúlyérzéket, valamint erősíti a hát- és a hasizmokat. Az egyensúlyozó párna két különböző oldallal rendelkezik – egyik oldala rücskös, másik oldala sima – és mindkét oldalával használható, például fitnesz- és egyensúly-gyakorlatokhoz. Könnyen szállítható és bárhol alkalmazható, például az íróasztalnál vagy az irodában. Szelepes pumpa és gyakorlatokat bemutató, DIN 3 szabványméretű poszter is tartozik hozzá.

De érdemes körbenézni a fehérneműk és a bútorok közt is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!