Az indiai gumiember, aki képes összeérinteni a vállait

Rammehar Punia, a 35 éves indiai férfi borzasztóan hajlékony. Képes összeérinteni a két vállát, amitől úgy néz ki, mintha félbe hajtotta volna saját magát és naponta akár négy órán keresztül is képes ebben a testhelyzetben maradni.

Rammehar Punia

Az indiai férfi különleges testi adottságával már rekordot is döntött. Ő tudja a legtöbb CD-t összetörni a két vállával, szám szerint 60 db-ot, csupán egy perc alatt. Négy évvel ezelőtt 41 darab CD-lemezt zúzott szét látványos módszerével, de azóta sokat gyakorolt, és mostanra elérte a bűvös 60-as számot. Ez azt is jelenti, hogy egyetlen műanyag korong kettétörésére csupán egyetlen másodpercre van szüksége. Az emberiség különleges teljesítményeit dokumentáló brit lexikon, a Guinness Rekordok szerkesztői elismerték Rammehar Punia csúcsteljesítményét, aki így a saját rekordját döntötte meg.

Rammehar Punia egykor földművesként dolgozott, de ma már vásári artistaként él és nemcsak Indiában, hanem külföldön is tart bemutatókat. Műsorának fénypontja a lemezek kettétörése, de az is látványos, ahogy a vállai között egy zászlót tartva motorozik.

Rammehar Punia

Rammehar Punia

Rammehar Punia

Rammehar Punia


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!