A játék konyha tökéletes karácsonyi ajándék!

Minden gyermek álmai ajándékát szeretné megtalálni a karácsonyfa alatt, mert ez azt jelenti, hogy Jézuska megkapta a levelet és teljesítette a kívánságot. A karácsonyi időszak előtt sok szülő töri a fejét, hogy milyen ajándékot rejtsen a fa alá, amit kitörő örömmel fogad a gyermeke. 

Ha ismered csemetéd kívánságait, akkor persze egyszerűbb a feladat. Kis kuktád saját konyháról álmodozik? Akkor számára a legtökéletesebb ajándék egy csodálatos játék konyha, ahol képzeletben el tudja készíteni a világ legfinomabb fogásait.

A megfelelő játék konyha

A kis szakácsok hétköznapjait egy szuper játék konyhával teheted változatosabbá, ami hosszú órákra nyújt remek szórakozást. Elképzelhető, hogy a szerepjátéknak köszönhetően fog majd felnőttkorban saját éttermet nyitni vagy híres séf lesz. A Babaágynemű bolt webáruház kreatív játékai között többféle terméket is találsz.

A Little Dutch konyha FSC fából készült, és pasztell színe bármelyik kislány vagy kisfiú szobájába illik. A konyhácskában a gyerekek játékosan megtanulják kezelni az edényeket, elsajátíthatják a tűzhely és a mikrohullámú sütő használatát, megismerkednek az egyes gombok funkcióival, mivel a holland márka terméke számos tekerhető és hangot adó elemet tartalmaz.

Kiválóan fejleszti a motorikát, kreativitást, fantáziát

A fenntartható erdőgazdálkodásból származó fából készült játék teljes mértékben kielégíti a gyermek szükségleteit. A minőségi alapanyag, a lekerekített formák, a felületek, mind hozzájárulnak a finommotorika és mozgáskészségek fejlődéséhez. A mérete pont optimális a gyerekeknek, így otthonosan mozoghatnak benne.

A gazdagon felszerelt konyhában a gyerekek hosszú órákig tudnak játszani, mivel sok lehetőséget kínál nekik. A tartozékok között edény, serpenyő, só- és borsszóró, tányérok is megtalálhatók. A főzés rejtelmeinek feltárásában remek szolgálatot tesz a holland márka játéka, hiszen tökéletesen imitálja a valódi konyhát és konyhai eszközöket, így a legkisebbek számára is lehetővé teszi az ételkészítés egyes lépéseinek utánzását.

A konyhai szerepjáték során nemcsak a motorikus képességek, hanem a szociális készségek is fejlődnek, valamint a kreativitásuk is szárnyalhat. A szórakozás mellett a szakácsművészetet is elsajátíthatják, így közelebb kerülhetnek a felnőttek világához.

Válaszd fából készült konyhát!

Óriási a kínálat a különböző játék konyhákból, rengeteg színes műanyag változat kapható. Azonban ha egy igazán esztétikus, időtálló és letisztult stílusút szeretnél a karácsonyfa alá, akkor mindenképp válaszd azt, amelyik fából készült. 

A Little Dutch prémium minőségű terméke környezettudatos játék és biztonságos is egyben, mert méregmentes, vízbázisú festékkel készült. Gyönyörűen fog mutatni a gyerekszoba, vagy akár a konyha, nappali sarkában is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!