400 kilométert utazott a lökhárítóba ragadva egy elütött kutya

Négyszáz kilométeren át utazott egy autó lökhárítójába ragadva az a kutya, akit egy kínai autópályán ütött el egy saját bevallása szerint nagy sebességgel haladó autós. A csak Csang néven említett férfi hazafelé tartott egyik barátjától Kína Henan-tartományban, amikor az autópályán egy út menti bokorból kiszaladt elé egy kutya – írja a hír24. A sofőrnek már nem volt ideje arra, hogy elkerülje az ütközést, és először meg sem állt, mert biztos volt benne, hogy a kutya nem élhette túl a balesetet.

1

Nem sokkal később azonban kutyaugatásra lett figyelmes. Ekkor félreállt, és legnagyobb meglepetésére meglátta a lökhárítóba szorult kutyát. A férfi nem tudta kiszabadítani az állatot, ezért elautózott a beszorult kutyával a négyszáz kilométerre lévő szülővárosába, ahol egyenesen egy állatkórházhoz hajtott.

2

3

Amikor kiszabadították a kutyát, kiderült, hogy csak kisebb sérülései és zúzódásai vannak. A férfi, aki elütötte a kutyát úgy érezte, hogy a sors akarta úgy, hogy ők ketten találkozzanak, ezért örökbe fogadta az állatot.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!