Varázslatos felvételek a Yosemite Nemzeti Parkról [4K felbontású videó]

yosemite_valley

Kétszáz mérföldnyi hátizsákos túra és összesen 10 Önfeledten csúszkált a játékos kedvű vidra a vastag hótakróban. napnyi felvétel áll e mögött a csodás kisfilm mögött amelyet Colin Delehanty és Sheldon Neill a YosemiteIdén is látványos tűzzuhataggá változott a Yosemite vízesése. Nemzeti Parkról készített.A Kaliforniában elterülő Yosemite Nemzeti ParkSzivárvány a vízesés alatt. az Egyesült Államok második nemzeti parkParco dei Mostri - a titokzatos Szörnyek parkja Olaszországban. ja. 1890.október 1-jén alapították. A 3081 km² területű park a Sierra NevadaAz Elnök - a 3200 éves óriás mamutfenyő. hegyvonulatának nyugati lejtőin fekszik.


A gyönyörű time-lapse felvétel különlegessége, hogy már 4K felbontásban rögzítették, így UltraHD tv-n rendkívül élethű élményben lehet részünk.

Mi az UHD vagy 4K?

A legalább 3840×2160 képpont felbontású megjelenítő eszközöket nevezik  4K vagy Ultra High Definition, azaz röviden UHD termékeknek. A nagy felbontás értelemszerűen látványosabb, nagyobb részletességű képek megjelenítését teszi lehetővé.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!