Vadregényes építmények – különleges erdei lakok, távol a világ zajától

Néha Ön is elvonulna a világ zajáA Csontváz-tó rejtélye. l? Íme a legmenőbb erdei lakok, az USAKülönös sziget született Észak-Karolina partjainál. vadregényes tájairól!

Vadregényes építmények
Fotó: National GeographicBemutatta 2016 legjobb fotóit a National Geographic. Channel

Mindenkinél eljön az a pont, amikor egyszer csak elég lesz az állandó rohanásból, a nagyvárosi nyüzsgésből és a stresszből. Ilyenkor az ember csak arra vágyik, hogy távol a világ zajától, a természet15 érdekes tény a világból . közelében töltődjön fel. Ezekben a helyzetekben segíthet Paul DiMeo amerikai dizájner, aki arról vált híressé az elmúlt időben, hogy olyan házakat is megépített, melyek tető alá hozását rajta kívül mindenki más lehetetlennek tartotta. A különc szakember lenyűgöző és meghökkentő erdei lakokat tervez vadregényes, megközelíthetetlen helyekre, magányra vágyó emberekPortréfotók a világ körül - Pascal Mannaerts lenyűgöző képei. megbízásából. A kivitelezésben Pat “Tuffy” Bakaitis nyújt neki segítséget, akivel bontott gerendákból és más kidobott limlomokból készítek olyan csodaházikókat, ahová szinte mindenki azonnal beköltözne.

Vadregényes építmények
Fotó: National Geographic ChannelElefántcsont-hadurak - orvvadászok nyomába ered az oknyomozó riporter.

Vadregényes építmények
Fotó: National Geographic Channel

Nézze meg, hogyan épít az excentrikus ezermester-páros egyedi és romantikus építményeket a világ eldugott pontjain! A National Geographic Channel új, Vadregényes építmények című sorozatában Ön is nyomon követheti az építkezések menetét, és számos ötletet meríthet egy saját csodalak felállításához is. A sorozatot május 1-től, csütörtök esténként 21 órakor láthatja a NatGeoCsodálatos válogatást készített a National Geographic 2015 legjobb fotóiból. műsorán.

Vadregényes építmények
Fotó: National Geographic Channel

Vadregényes építmények
Fotó: National Geographic Channel

Vadregényes építményekForrás: National Geographic Channel

További információk itt: natgeotv.com


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!