Útjára indult a különleges újításokkal felszerelt óceánjáró, a Quantum of the Seas

A Quantum of the Seas a harmadik legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. óceánjáró a világon. A luxushajóÓriási vihar csapott le a világ egyik legnagyobb luxushajójára. n a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák, emiatt a világA világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége. első okoshajójának is nevezik. A hajó7000 megapixeles felbontású panorámakép készült a balatoni Kékszalagról. t a különböző digitális kényelmi funkciókon és megoldásokon kívül számos futurisztikusBővelkedik a legekben Kína futurisztikus óriásreptere. technológiával látták el, melyek egyedi és maradandó élményt nyújtanak. A Quatum of the Seas a Royal Caribbean International társaság legújabb hajóosztályának első képviselője. A hajónak 16 szintjén szállhatnak meg az utasok. Összesen 2090 kabin kapott helyet ezek közül 1571 balkonnal rendelkezik. A belső kabinok lakói virtuálisan élvezhetik az óceán látványát, HD-képernyőn láthatják a hajó körüli élő képet.

Quantum of the seas

Quantum of the seas

Quantum of the seas

A hihetetlen fedélzeti újdonságairól híres hajótársaság óceánjáróin forradalmi szolgáltatásokkal találkozhatunk. A Quatum of the Seas utasai pezsgőfürdőkben, külső és belső medencében fürödhetnek, valamint a gyerekekMint két tojás - gyerekek, akik hihetetlenül hasonlítanak a szüleikre. számára egy vízi parkA világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége. is készült. A szórakoztatásról színház, kaszinó, 18 étterem és egy kétemeletes koncertterem gondoskodik. Emellett szörfszimulátor, mászófal, kosárlabda-, görkorcsolya- és dodzsempálya is található a hajón, valamint a tengerjárókÓriási vihar csapott le a világ egyik legnagyobb luxushajójára. közül elsőként egy olyan függőleges szélcsatorna is, ahol kipróbálhatják a szabadesés élményét. A Quantum of the Seas egy 7,1 tonnás üvegkapszulát is kapott, amelyben egyszerre 14 vendég emelkedhet fel a 41 éter hosszú daruval a hajó legtetején, így akár 91,5 méter magasból szemlélhetik 360 fokban a környező világot. A másik nagy attrakció a Two70°, amely a hajó tatján lévő több szintes, csaknem három fedélzeten átívelő terem, a padlóMesterséges szigetekkel csalogatták vissza a vadvilágot egy hollandiai tóhoz. l a mennyezetig érő üvegfalakkal, csodálatos, 270 fokos tengerre nyíló panorámával.

Quantum of the seas

Quantum of the seas

Quantum of the seas

Quantum of the seas

Quantum of the seas

Quantum of the seas

A Quantum of the Seas első útja az angliai Southemptonból az amerikai New Jersey államban lévő Cape Liberty kikötőjébe vezet. Tavaszig a Karib-tengeren fog hajózni.

Quantum of the seas


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!