Szürreális látványt nyújt az elpusztult kisvárosba kézbesítő postás – videó

Hatalmas pusztítást végzett az október közepén kialakult erdőtűzA legbátrabb kutya. KaliforniaHárom évtized után visszatértek az óriáscápák Kalifornia vizeibe. északi részén, ami miatt legalább 41 ember életét vesztette és mintegy százezer lakosnak kellett elhagynia az otthonát. Egy ilyen evakuált kisváros volt Santa Rosa is, ahol háromezer ember menekült el a tűz elől, mielőtt a kertváros 1900 épülete porrá égett volna.

Az erdőtűzIdén már hétezer erdőtűz volt Kaliforniában, a mostani az eddigi legpusztítóbb. martalékává vált Santa Rosa posztapokaliptikus környezetéről készített drónfelvételt Douglas Thron fényképész, aki drónjával egy még szürreálisabb jelenetet rögzített. A helyi postás a pusztítás ellenére lelkiismeretesen végezte a munkáját és a postai küldeményeket kézbesítette ott, ahol épségben maradt az elszenesedett ház levélszekrénye.

A USPS igazgatója a felvétel megjelenése után közleményt adott ki, amelyben tudatta, hogy mivel a helyi lakókkal a cég régóta ápol jó kapcsolatot, ezért eleget tettek sokak kérésének, miszerint leveleiket hagyják a postaládájukban, amennyiben az nem égett le, hogy majd visszatérhessenek értük.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!