Példátlan amerikai légtérzár 2001.09.11-én [Videó]

2001 szeptember 11-én megrendült a világ, amikor váratlanul egy terrorszervezet súlyos csapást mért az USAŐsi indián kenu maradványait hozta felszínre az Irma hurrikán. –ra. A New YorkMiamit és News Orleanst is el fogja nyelni az óceán. -i Világkereskedelmi KözpontA New York-i Világkereskedelmi Központ története. (WTCAblakmosók ragadtak 250 méter magasban a One World Trade Center oldalán. ) ikertornyaiba két repülőgépEgy hacker azt állítja, hogy többször is sikerült bejutnia utasszállító repülők komputerrendszerébe. csapódott be. Mindkét épület összeomlott két órán belül, az összeomlást követően több épület is az ikertornyokhoz hasonlóan összedőlt, vagy megrongálódott. A harmadik repülőgép a PentagonA Pentagon is kaphatott az élő lépfene-baktériumokból. Virginia állambeli arlingtoni épületébe repült. A negyedik eltérített gépet egyes feltételezések szerint a terroristák a Fehér Házba irányították volna, de az utasok visszafoglalták, azonban már nem tudták megmenteni a lezuhanásról, az utasszállító repülő Washingtontól mindössze 15 percnyire, Pennsylvania államban, Shanksville mellett csapódott a földbe. A repülőjáratok egyetlen utasa sem élte túl a támadásokat. A terrorakció folyamán a géprablókkal együtt összesen 3031 ember vesztette életét.

legterzar

A következő videókban az események hatására érvénybe léptetett példátlan légtérzárat tekinthetjük meg. Az első videó a 2001. szeptember 11-i eseményeket mutatja be. Az eltérített repülőgépek hatására a Szövetségi Repülésügyi Hatóság (FAA)

9:06-kor megtiltotta, hogy országszerte felszálljanak azok a gépek, amelyek New York felé, vagy a városSzellemváros a kínai Manhattan. felett haladtak volna el.

9:45-kor lezárták az Egyesült ÁllamokŐsi indián kenu maradványait hozta felszínre az Irma hurrikán. teljes légterét, a történelemA világ leghíresebb fotói (17 db). során először. Egyetlen civil repülő sem szállhatott fel, a levegőben tartózkodókat pedig a legközelebbi reptérre irányították. Minden Amerikába tartó és a levegőben tartózkodó nemzetközi járatot átirányítottak Kanadába illettve MexikóElszállítása közben elpusztult Bantu, a híres hím gorilla. ba. A légtérzár egészen szeptember 14-ig tartott. A videó azt szemlélteti, hogy néhány óra leforgása alatt, hogy ürült ki szinte teljesen az amerikai légtér.

A bal alsó sarokban az idő a jobb alsóban pedig a levegőben lévő gépek száma látható.

A következő videón az Egyesült Államok légi közlekedése látható különböző időpontokban:

-Egy tipikus nap az amerikai légi közlekedésben
-Extrém időjárási körülmény esetén (1.56)
-Szeptember 11. (3.46)
-Az egyes légitársaságok forgalma (4.21)


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!