Összeomlott egy híd Tajvanon – Videó

Összeomlott egy híd TajvanDrónfelvétel a zátonyra futott és kettétört tajvani konténerszállító hajóról. északi részén, egy lezuhanó olajszállító teherautó pedig három halHaltemetővé vált egy kínai folyó. ászhajót összezúzott – közölték tajvani hatósági- és médiaforrások.

A balesetEgy szarvas csapódott a szélvédőn keresztül egy osztrák buszba. a Csendes-óceán partján fekvő Nanfankao településnél történt, egy nappal az után, hogy a Mitag tájfun35 ezer katonát helyeztek készenlétbe Tajvanon a szupertájfun miatt. végigsöpört az szigetTenerife - az örök tavasz szigete. egy részén. Egyelőre nem tudni, hogy a hétfői viharnak köze volt-e a hídomláshoz.

Halálos áldozatokról egyenlőre nem érkezett hír, de a tűzoltóság szerint az egyik hajóDrónfelvétel a zátonyra futott és kettétört tajvani konténerszállító hajóról. ban, amelyikre a teherautó zuhant, hat ember bennrekedt, a Formosa TV nevű tajvani televíziós csatornaA Panama-csatorna akkor és most. pedig arról tájékoztatott, hogy a hídon körülbelül öt ember volt az összeomlás pillanatában.

Az építmény 1998-ban azért épült az addig ott álló híd helyére, hogy nagyobb méretű halászhajók is átférjenek alatta, emellett pedig a környék turistalátványossága volt, miután ez volt az egyetlen acélból készült ívhíd az egész szigeten.(MTI)


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!