Összefogás a jegesmedvékért

Cimkék: , ,

Az Északi-sarkkör vándorai a jegesmedvék, amely állatok élőhelye a klímaváltozásNégymilliárd pixeles kép készült a Mount Everestről. hatásai miatt veszélybe került. A WWFTöbb mint 200 új fajt fedeztek fel a Kelet-Himalájában. és a Coca-Cola most közös kampányban fog össze a sarkvidékSzabadságot az aktivistáknak! - Mentsük meg a sarkvidéket. királyainak megmentéséért. A két szervezet az Arctic Home nevű kampány során arra buzdít mindenkit, csatlakozzanak hozzájuk, és adományukkal támogassák a jegesmedvék élőhelyének megóvását.

Az Északi-sarkvidék a jegesmedvék természetes élőhelye, és ezt a területet egyre intenzívebben érinti a klímaváltozás. A sarkvidék az átlagnál sokkal gyorsabban melegszik, aminek következtében néhány évtizeden belül nyaranta teljesen eltűnhet a jégtakaró.

Nézd meg, milyen lenyűgöző és különleges a jegesmedvék világa!

Ennek megelőzésére fogott össze a Coca-Cola és a WWF. Az elkövetkező hetekben 16 országban indítják útjára az Arctic Home programot, többek között Magyarországon is , és folytatják majd további két éven keresztül. Ebben a WWF törekvéseit a Coca-Cola kommunikációs erejével és erőforrásaival támogatja. Közös céljuk a sarki jégtakaró megőrzése, egyedülálló élővilágának megóvása, és hogy a programon keresztül minél szélesebb körben hívják fel a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire, hiszen a globális problémákat csak közösen, összefogással lehet megoldani.

A Coca-Cola három éven keresztül támogatja a WWF sarkvidéki tevékenységét, és a kampány során a márka kedvelőit is felkéri, hogy járuljanak hozzá adományaikkal a program sikeréhez. Az Arctic Home kampánnyal január közepétől február közepéig a televíziókban és a mozikban is találkozhat a nagyközönség.

A pán-európai reklámkampánnyal támogatott adománygyűjtésen a WWF-hez befolyt összeget a helyi közösségekkel és érdekképviseleti szervekkel együttműködve fogják felhasználni e különleges és fontos élőhely megóvására. Mindezeken túl az összegből jut tudományos kutatások támogatására és az emberekSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. valamint medvék között kialakuló konfliktusok csökkentésére is.

Csatlakozz Te is a programhoz, és tudj meg többet a jegesmedvék megmentéséről a www.arctichome.hu oldalon vagy csak kattints egyszerűen a képre:

artic

 


Ha ���rdekesnek tal���¡lod a cikket, oszd meg ismer���seiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel h���­rlevel���¼nkre, hogy ne maradj le a friss cikkekr���l sem!


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!