Óriási mélytengeri ráját találtak Florida partjainál

Óriási mélytengeri lényt talált MiamiMiamit és News Orleanst is el fogja nyelni az óceán. Beachen a híres cápahalász Mark Quartiano. A fejétől a farkáig körülbelül 4,3 méter hosszú, és több mint 360 kilogramm. Megtalálói a ráják egyik ritkán látott fajtájához sorolják.

rája

Quartiano és csapata épp egy japánElképesztő rekord - 603 kilométer/órás sebességgel száguldott a japán mágnesvonat. televíziós stábbal forgatott, mikor körülbelül 150 méteres mélységben ráleltek egy különös tengeri lényre. Az állat méreteit látván hinni sem akartak a szemüknek, a “Mark the Shark” néven ismert Quartiano először azt gondolta egy dinoszauruszSziklafalba ágyazva találták meg egy gigászi titanoszaurusz csontvázát Tanzániában. lelettel van dolguk. Több mint négy órába telt mire a roppant idős, kagylóKutatók ölték meg a legöregebb élőlényt. kkal borított lényt a fedélzetre emelték. Ezután készítették el róla az itt is látható fotókat.

rája

Az ilyesfajta teremtmények megtalálása valóságos csodának számít, tekintve hogy a tengerekA tengerek különleges élőlényei - a színpompás tengeri csigák. , óceánok olyan többszáz méteres mélységeiben élnek, amelyről nagyon kevés ismerettel rendelkezünk. Az örök sötét vízHullámok, mint gyönyörű fagyott szobrok. birodalmában valószínűleg csodálatos lények élnek, ám ezek közül csak nagyon keveset ismerünk.

rája


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!