Megrongálta a híres Nazca-vonalakat egy eltévedt kamion

Rossz irányba tévedt egy kamionÖnvezető kamionokat teszteltek élesben a magyar autópályán - videó. Peruban és megrongálta a híresNem találják Új-Zéland leghíresebb madarát, amely embernek hiszi magát. NazcaA Nazca-vonalak rejtélye. -vonalakat – közölte a kulturális minisztérium. A jármű a tiltó táblák ellenére tévedt az UNESCOVeszélyt jelentenek a világörökségi helyszínekre az óceánjáró hajók. világörökségi listáján szereplő helyszínre, és “megrongálta a fennsík felületét, így három rajzot”. A kamion mintegy 100 méter hosszú, mély nyomot hagyott maga után a tárca közleménye szerint. A helyszín őrei őrizetbe vették és feljelentést tettek ellene a rendőrségen.

Forrás: flickr/ines s.
Forrás:  Diego Delso/Wikimedia Commons CC-BY-SA

Az alig több mint fél évszázada felfedezett, csak a levegőből látható, több mint 2000 éves mértani alakzatok monumentális állatfigurákat és növényeket ábrázolnak a perui Pampas de Jumana fennsíkon. A Nazca-vonalakA Nazca-vonalak rejtélye. évekig a világ egyik legnagyobb rejtélyA Nazca-vonalak rejtélye. ének számítottak. Régészek szerint a 750 négyzetkilométernyi területen elterülő vonalakTöbb mint ötven, korábban ismeretlen geoglifát fedeztek fel a Nazca-sivatagban. a sivatagban, az Andokban és az őserőkben élő nazca indiánok szertartásait szolgálták.

Forrás:  Diego Delso/Wikimedia Commons CC-BY-SA
Forrás: Diego Delso/Wikimedia Commons CC-BY-SA

A Nazca-sivatagban eső híján erózióKerékpárral a belgiumi tó vizén keresztül. l védett vonalak többek között egy 135 méter széles majmot, egy 46 méter hosszú pókot, egy 66 méter szárnytávolságú kolibrit és egy 300 méter hosszú és 54 méter széles óriási madarat ábrázolnak.

Forrás: Diego Delso/Wikimedia Commons CC-BY-SA 
Forrás:  Diego Delso/Wikimedia Commons CC-BY-SA


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!