Meglepő végkimenetelű bivalyvadászatot rögzítettek a Kruger Nemzeti Parkban

Eleinte egy klasszikusnak számító bivalyvadászatot örökítettek meg a dél-afrikai Kruger Nemzeti ParkVáratlanul futott bele egy falka oroszlánba egy szafarivezető - videó. ban, ahogy a lesben álló oroszlánfalkaVáratlanul futott bele egy falka oroszlánba egy szafarivezető - videó. lerohanja a bivalycsordát és kiszakít egy állatot, amelyet leteper. Ekkor azonban nem várt fordulat történik.

bivaly

Sokáig minden az oroszlánokEgy elefánt végzett vele, majd az oroszlánok felfalták az orvvadászt. terve szerint halad. Sikerül elszakítani és leteríteni a bivalycsordáA Kanas természetvédelmi terület varázslatos szépsége. l egy gyengébbnek tűnő állatot, aki egy darabig próbál védekezni, de a négy oroszlánEgy fára menekült a bivalyok elől a megfutamított oroszlán. ellen nincs semmi esélye. A ragadozóVíziló mentett meg egy krokodil áldozatául esett gnút - videó. k már kezdenék széttépni a zsákmányukat, amikor a semmiből felbukkan a bivalyBivalyverseny a rizs betakarításának ünnepén. őrangyala, egy nőstény oroszlán.

Hamarosan nagy harcÍgy küzdenek meg egymással a komodói sárkányok.  alakul ki a ragadozók között, amelynek egyedüli győztese a szerencsétlen bivaly, akinek így megnyílt az útja a menekülésre. Sikerül feltápászkodnia és otthagynia a verekedő oroszlánokat. Mozgásából ítélve a sokkon kívül valószínűleg nem szenvedett súlyos sérüléseket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!