Meglepő végkimenetelű bivalyvadászatot rögzítettek a Kruger Nemzeti Parkban

Eleinte egy klasszikusnak számító bivalyvadászatot örökítettek meg a dél-afrikai Kruger Nemzeti ParkAutóba ugrott egy impala, hogy megmeneküljön a gepárdoktól. ban, ahogy a lesben álló oroszlánfalka lerohanja a bivalycsordát és kiszakít egy állatot, amelyet leteper. Ekkor azonban nem várt fordulat történik.

bivaly

Sokáig minden az oroszlánok17 oroszlánt futamított meg a tarajos sül. terve szerint halad. Sikerül elszakítani és leteríteni a bivalycsordáA Kanas természetvédelmi terület varázslatos szépsége. l egy gyengébbnek tűnő állatot, aki egy darabig próbál védekezni, de a négy oroszlánEgy fára menekült a bivalyok elől a megfutamított oroszlán. ellen nincs semmi esélye. A ragadozóVíziló mentett meg egy krokodil áldozatául esett gnút - videó. k már kezdenék széttépni a zsákmányukat, amikor a semmiből felbukkan a bivalyBivalyverseny a rizs betakarításának ünnepén. őrangyala, egy nőstény oroszlán.

Hamarosan nagy harcÍgy küzdenek meg egymással a komodói sárkányok.  alakul ki a ragadozók között, amelynek egyedüli győztese a szerencsétlen bivaly, akinek így megnyílt az útja a menekülésre. Sikerül feltápászkodnia és otthagynia a verekedő oroszlánokat. Mozgásából ítélve a sokkon kívül valószínűleg nem szenvedett súlyos sérüléseket.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!