Már Magyaroszágon is elérhető a kiterjesztett valósággal kiegészült Google Térkép

Magyarországon is elindult a GoogleÚj térkép a globális erdőirtásról. gyalogos közlekedést segítő funkciója, a Live View (Élő kép).

A Google TérképÚj térkép a globális erdőirtásról. legújabb funkciója a kiterjesztett valóság segítségével, az útvonalra vetített nyilakkal és irányokkal mutatja, merre menjen a felhasználó.

A Google TérképItt megnézhetjük hova lyukadnánk ki, ha Budapesten elkezdünk leásni a Föld középpontja felé. nemcsak az utazások megszervezésében hasznos, de kiváló útitárs is, amely segít új helyek felfedezésAz inkák előtti korból származó kultúra nyomaira bukkantak a Machu Picchunál. ében. Egy, még ismeretlen városA jövő városának prototípusát építi meg a Toyota Japánban. és látnivalói megismerésének nagyszerű módja a gyalogos városnéző túraA világ legveszélyesebb gyalogos túrája a Sárga-hegyen . , néha azonban nehéz kitalálni, merre is menjünk.

A Google Térkép új funkciójának köszönhetően mostantól a kiterjesztett valóság segítségével könnyebben felismerhetjük, merre induljunk: valós környezetbe vetített nyilak és irányok mutatják az utat. Az Élő kép nemcsak nagyvárosokban lesz elérhető, de minden olyan helyen is, ahol az UtcaképJelenetek a magyaroszági Google Street View-ból. , azaz a Street ViewMár a Parlament is bejárható virtuálisan a Street View segítségével. szolgáltatás működik.

A funkció használata rendkívül egyszerű: a Google-térkép alkalmazást megnyitva a felhasználó beírja úti célját, és kiválasztja a séta ikont. Innen az Élő kép gombra koppint, majd a telefonja kameráját az őt körülvevő épületekre irányítja. Amint a Google-térkép beazonosítja a felhasználó pozícióját, megjelennek a nyilak és a jelek a valós környezetre vetítve, amelyek megmutatják, melyik irányba kell elindulni.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!