Magyarországra érkezik Cesar Millan, a csodálatos kutyadoki

Világkörüli turnéja keretében Magyarországra is ellátogat Cesar MillanPszichológiai módszerekkel fékezik meg a feldühödött kutyákat. , a kutyák viselkedését 25 éve vizsgáló szakember, aki december 19-én a Papp László BudapestÍgy nézett ki Budapest bombázása egy amerikai repülőgép fedélzetéről. Sportarénában lép fel egy élő show keretében. Az amerikai szakember több mint 25 éves tapasztalatával mára az egyik legismertebb kutyaEzért büdösebb a kutya, ha megázik. -viselkedési és rehabilitációs szakértővé vált, számos könyve jelent meg, amelyek közül több is felkerült a New YorkCélegyenesben az új World Trade Center építése. Times bestseller listájára – olvasható a szervezők közleményében.

Kutyadoki

A szakértő nemzetközi ismertségét A csodálatosAttenborough és bolygónk csodái - hazánkban is vettek fel jeleneteket a lenyűgöző természetfilmhez. kutyadokiPszichológiai módszerekkel fékezik meg a feldühödött kutyákat. című, kilenc évadon keresztül futó televíziós sorozat alapozta meg, amelyben agresszív, félénk, megrögzött vagy lusta kutyák százainak rehabilitálása mellett azokat a családokat is oktatta, amelyek helytelen viselkedésükkel maguk is hozzájárultak kutyáik nevelhetetlenségéhez. A sorozatot 2006-ban, 2007-ben és 2009-ben Emmy-díjra jelölték a kiemelkedő valóságshow kategóriában.

A Budapesten is látható előadásában az élő kutyabemutatót, hétköznapi szituációkat felelevenítő vidám vetítések és élő kutyaoktatás is színesíti. Cesar Millan több mint 30 országban lépett már fel szórakoztató és oktató előadásával a kisebb színházaktól a több ezres arénákig, csak az elmúlt évben több mint 600 ezer ember látta műsorát AusztráliáAz ezer-sziget tava. l Új-Zélandon és Kanadán át az Egyesült Államokig, de járt Dél-AmerikaCsodálatos fotók engednek betekintést az amerikai őslakosok életébe - indiánok a múlt század elején. számos országában, valamint Szingapúrban, Indonéziában, Hongkongban és számos európai országban is.

Kutyadoki

Kutyadoki

Kutyadoki

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!