Lenyűgöző drónvideó Dél-Afrika varázslatos világáról

A Rind-Raja Picture Company csapata Dél-AfrikaVeszélyes és halálos átkelés a Mara folyón. gyönyörű tájain, illetve az ország legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. természetvédelmi területA Kanas természetvédelmi terület varázslatos szépsége. én, a Kruger Nemzeti Parkban járt és a változatos állatvilág mellett, buja őshonos erdőTöbb százezer őshonos fát ültet tavaszig a Kiskunsági Nemzeti Park. ket, kristálytiszta patakokat és csodás sziklaszirteket is rögzítettek egy lenyűgöző drónvideón.

Videó:

A Kruger Nemzeti Park10 legnagyobb természetes boltív képződmény a Világban. az ország egyik legrégebbi, legnagyobb és legismertebb természetvédelmi területe. Számos vadon élő állatot figyelhetnek meg a szafariSingita Sabi Sand - gyönyörű szálloda a varázslatos Kruger Nemzeti Park szomszédjában. utazók. Több mint 140 emlősfaj, köztük kafferbivalyok, fekete orrszarvúOrrszarvúkat telepítettek át Botswanába egy nagyszabású fajvédelmi akció részeként. k, zebrák, zsiráfok, antilopok, 500 féle madárfaj, hüllők és kétéltűek népesítik be a parkot.

A parkLátványos fényalagút Japánban . és az itt élő állatok több mint 2 millió hektárnyi terület birtokolnak. A park északi területét a nagy bivalyMeglepő végkimenetelű bivalyvadászatot rögzítettek a Kruger Nemzeti Parkban. és elefántVadorzók áldozata lett Yongki, a közkedvelt szumátrai elefánt. csordák, a központi régiót az oroszlánok és a leopárdok uralják, míg a déli terület a ritkaElőször sikerült felvételt készíteni az Aggteleki Nemzeti Parkban élő hiúzról. fehér rinocéroszTöbb mint ezer orrszarvút ejtettek el orvvadászok a Dél-afrikai Köztársaságban. élőhelye.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!