Lenyűgöző drónvideó Dél-Afrika varázslatos világáról

A Rind-Raja Picture Company csapata Dél-AfrikaVeszélyes és halálos átkelés a Mara folyón. gyönyörű tájain, illetve az ország legnagyobbA világ legnagyobb ócenáriuma Szingapúrban. természetvédelmi területA Kanas természetvédelmi terület varázslatos szépsége. én, a Kruger Nemzeti Parkban járt és a változatos állatvilág mellett, buja őshonos erdőTöbb százezer őshonos fát ültet tavaszig a Kiskunsági Nemzeti Park. ket, kristálytiszta patakokat és csodás sziklaszirteket is rögzítettek egy lenyűgöző drónvideón.

Videó:

A Kruger Nemzeti ParkMinden idők egyik legnagyobb vadállat-áttelepítési programját hajtják végre. az ország egyik legrégebbi, legnagyobb és legismertebb természetvédelmi területe. Számos vadon élő állatot figyelhetnek meg a szafariVáratlanul futott bele egy falka oroszlánba egy szafarivezető - videó. utazók. Több mint 140 emlősfaj, köztük kafferbivalyok, fekete orrszarvúHalomra lövik az orrszarvúkat Dél-Afrikában. k, zebrák, zsiráfok, antilopok, 500 féle madárfaj, hüllők és kétéltűek népesítik be a parkot.

A parkLátványos fényalagút Japánban . és az itt élő állatok több mint 2 millió hektárnyi terület birtokolnak. A park északi területét a nagy bivalyMeglepő végkimenetelű bivalyvadászatot rögzítettek a Kruger Nemzeti Parkban. és elefántVadorzók áldozata lett Yongki, a közkedvelt szumátrai elefánt. csordák, a központi régiót az oroszlánokEgy elefánt végzett vele, majd az oroszlánok felfalták az orvvadászt. és a leopárdok uralják, míg a déli terület a ritkaFöldkábellel váltják ki a légvezetékeket a Kiskunságban a túzokok védelmében. fehér rinocéroszTöbb mint ezer orrszarvút ejtettek el orvvadászok a Dél-afrikai Köztársaságban. élőhelye.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!