Kisebb földrengést okozott a Michigan egét bevilágító meteor

Úgy tűnik, hogy egy meteorA Perseidák meteorraj egy látványos videón. okozta az amerikai MichiganJégtáblák közül mentettek ki egy kutyát a parti őrség tagjai . állam felett észlelt fényjelenséget és mennydörgésszerű zajt.

Az Amerikai Meteor Társaság közölte, hogy több száz jelentést kapott az állam felett kedd éjszaka észlelt tűzgömbről, számos bejelentés DetroitDetroit pusztulása az évek alatt. térségéből érkezett, de más államokban és a kanadai Ontarióban is észlelték a jelenséget. Több michigani lakos arról számolt be, hogy megrázkódott az otthona.

A szakértői csoport véleménye szerint egy űrkőzet mélyen behatolhatott a FöldEgy Földhöz hasonló bolygót fedezett fel a NASA. légkörMeglepte a tudósokat a Jupiter légköre. ébe, mielőtt szétesett volna. Az Amerikai Geológiai Szolgálat egy a Richter-skála szerinti 2-es erősségű földrengést regisztráltak Michigan államban. Bill Cooke, a NASAVisszatért a nyolc hónapos elszigeteltségből a Mars kutatócsapata. illetékese a The Detroit News napilapnak elmondta, hogy minden bizonnyal meteorról van szó, amely ritkán látható a michigani égbolton.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!