Ilyen szépen cseperedik az aranyos jegesmedvebocs, akit gondozói nevelnek – videó

Hatalmas népszerűségnek örvend az OhioA Randall Park Mall - elhagyatott bevásárlóközpont Amerikában. állambeli Columbus Állatkert november 6-án született kis jegesmedvebocsImádnivaló jegesmedvebocs az internetezők új kedvence. a. A bocsról, aki a Nora nevet kapta, az állatkert munkatársai gondoskodnak, mivel az anyja, Aurora, nem akart foglalkozni kicsinyével. A gondozók korábban elmondták, hogy a szülést követő ötödik napig lelkiismeretesen és ügyesen gondoskodott bocsA Hertha nevet kapta a berlini állatkert jegesmedvebocsa. áról, ám ezután történhetett valami, mert a nőstény a kis utódját hátrahagyva visszatért a kifutójába és nem akart tovább gondoskodni róla. Közel egy napig vártak hátha Aurora visszatér kicsinyéhez és újból gondozásába veszi, ez azonban nem történt meg, ezért úgy döntöttek, hogy a gondozók saját kezűleg nevelik majd fel a bocsot.

Nora a jegesmedvebocs

Nora a jegesmedvebocs

Norát egy jegesmedvéknek kikevert, speciális tápszerrel etetik gondozói, akik 24 órás felügyelet alatt tartják kedvencüket, aki szerencsére rendkívül jól érzi magát és szépen fejlődik. Nora kezdetben természetesen ideje túlnyomó részét evéssel és szundikálással töltötte, mostanra azonban egy rendkívül eleven, játékos kis bocs lett belőle.

Nora a jegesmedvebocs

Nora a jegesmedvebocs

Nora a jegesmedvebocs

Nora a jegesmedvebocs

A Columbus Zoo állatai közül jelenleg jegesmedvebocsnak van a legnagyobbVictoria Amazonica - a világ legnagyobb tündérrózsája. sikere, akinek fejlődéséről folyamatosan töltik fel a beszámolókat a parkA 10 legjobb úticél medveszafarihoz. közösségi oldalára. Gondozói nemrég egy aranyosHatalmas népszerűségnek örvend Huff, a vámpírfogú süni. videót is összeállítottak és közzétettek, hogy bemutassák a fejlődését.

VIDEÓ:

A bocs nevét egyébként szavazással döntötték el.Az állatkert meghirdette a “nevezzük el a jegesmedvét” szavazását, ahol a Desna, Nora, Kaya és Sakari nevekre voksolhattak a kis jegesmedveÍgy telik egy jegesmedve család napja. rajongói. Végül 115 ország, 88 ezer szavazója a Nora nevet választotta, ami a medveVilágháborús aknagránáttal játszott egy állatkerti medve. szüleinek nevéből, a Nanuqból és Aurorából kirakott mozaikszó.

Nora a jegesmedvebocs

Nora a jegesmedvebocs

VIDEÓ:

Forrás: Columbus Zoo and Aquarium


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!