Így búcsúzott el szeretett gazdájától a hűséges ló

Sereno, a hűséges ló szívbemarkolóan búcsúSzívbemarkolóan búcsúzott szeretett gondozójától az idős csimpánz. zott el szeretett gazdájától, egy fiatal brazil férfitól, aki egy közlekedési balesetben nemrég sajnálatosan életét vesztette. Wagner Figueiredo de Lima legjobb barátja és hűséges társa a lova volt, aki hihetetlenül ragaszkodott gondoskodó gazdájához. A férfi testvére tudta, hogy Sereno mennyire fontos volt Wagner számára, így mindenképp szerette volna, hogy a is ott legyen a temetésen, de arra nem számított, hogy milyen megható módon fog elbúcsúzni barátjától a hűséges állat.

lo-3

lo

lo-2

A temetésen résztvevők azt mesélték, hogy Sereno körbejárta és megszaglászta a koporsót, majd hangosan nyerített egyet. A ló ezután megállt és ráhajtotta a fejét a koporsóra, a patáival pedig többször is dobbantott a földÍgy nézhetett ki a kék Mars. ön. “Sírva fakadtam, amikor megláttam a jelenetet” – mondta az egyik rokon.

“Olyan volt, mintha a ló tudta volna, mi történik, és így köszönt volna el a szeretett gazdájától” – mondta az elhunyt férfi testvére, Wando, a Globo News című lapnak.

lo-6

lo-5

lo-4


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!