Hatalmas karácsonyfát rajzoltak Németország egére egy tesztrepülőgéppel

Szinte egész NémetországMásodik világháborús kódolókészülékre bukkantak kincsvadászok egy német erdőben. légterét befedő karácsonyfa sziluettjét rajzolta az AirbusEurópai engedélyezését ünnepelvén kötelékben repült 5 Airbus utasszállító. egy tesztrepülőgéppel a radarernyőkre szerdán. A Flightradar24.com élő radarképe szerint az Airbus a dubaiÖnvezető légitaxit teszteltek Dubaiban. székhelyű Emirates légitársaságA legnagyobb utasszállító repülőgép gyártása egy 2 perces videón. egyik, még berepülési fázisban, átadás előtt lévő A380-as gépét használta a manőverhez.

Forrás: Wikimedia Commons/Julian Herzog

A pilóták Hamburg-Finkenwerder repülőHatalmas repülőt rajzoltak az égre Amerika felett a Boeing pilótái. teréről szálltak fel, és 41 ezer láb, 12,5 kilométer magasan rajzolták ki a faII. világháborús felszereléseket nyelnek el a fák Oroszországban. ágait, illetve díszeit. A fa két legalsó, legszélesebb ága a luxemburgi határnál, illetve Nürnberg fölött, törzsének alsó része StuttgartV8 - szálloda az autók szerelmeseinek. fölött volt. A pilóták közel 4 óra alatt végeztek a tesztrepüléssel.

Forrás: Flightradar24.com
Forrás: Flightradar24.com

Augusztusban a BoeingHatalmas repülőt rajzoltak az égre Amerika felett a Boeing pilótái. ugyanezzel a marketingeszközzel élt, akkor egyik beszállíKerékpárral a belgiumi tó vizén keresztül. juk, a hajtóműveket készítő Rolls Royce új hajtóművének berepülését végezték egy 787-essel, és az út során egy repülőgépParadicsomi szigeten bukkantak rá egy második világháborús repülőgépre. sziluettjét rajzolták a radarernyőkre. A gép az Egyesült ÁllamokVilágítótornyokat bocsátanak áruba az Egyesült Államokban. szinte teljes területét lefedte: orra Wyoming állam fölött, a bal oldali szárny Texas déli része, a jobb oldali pedig Wisconsin északi részén, a kanadai határ mellett, a farok része pedig Tennessee, Alabama és Kentucy államok fölött rajzolódott ki.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!