Hatalmas aligátor sétált a látogatók között egy floridai rezervátumban

HatalmasEgy gigantikus, az oroszlánnál hétszer nagyobb termetű ragadozó fosszíliájára bukkantak. aligátorÖt méteres óriásaligátort filmeztek le egy floridai golfpályán. filmeztek le egy floridai természetvédelmi területen, ahol egy közel négy méteres példány sétált el a megdöbbent látogatók között. Circle B Bar Reserve nevű parkCsodaszép japán virágpark. területén sok aligátor él, de ilyen élményben korábban még nem volt része a látogatóknak. A Humpback vagyis Púposhátú becenéven emlegetett állat a róla készült felvételek tanúsága szerint ügyet sem vetett az emberekre. A látogatók természetesen tisztes távolságból figyelték az aligátort, aki komótosan sétált végig az ösvényen.

“Nagyon izgalmas és egyben félelmetesFélelmetes találkozás egy hatalmas fehér cápával. volt ilyesmit látni. Jó időben voltam a jó helyen” – mondta az állatot megörökítő egyik látogató, Kim Joiner, aki a közösségi oldalára is feltöltötte az elképesztő videofelvételt.

A mississippi aligátor4,5 méteres aligátor portyázott egy floridai farmon. vagy más néven csukaorrú aligátor széles körben elterjedt az Amerikai Egyesült ÁllamokHatalmas földcsuszamlás volt egy amerikai rézbányában. délkeleti részén, a meleg, vizenyős területeken és mocsarakban. A hím akár 4,6 méter hosszú és 453 kilogramm súlyú is lehet, míg a nőstény körülbelül 3 méter; ennek mintegy fele a farokra esik. Az aligátor színe a sötétszürkétől a majdnem feketéig változhat. Az állat pofája széles, a felső állcsontban ülő fogai az állkapocs fogai közé nyúlnak. Igen izmos farkával hajtja magát a vízben, lábával inkább evez.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!