Európa leghosszabb fűtött kerékpárútját építik meg Hollandiában

EurópaLátványos füstkarikákat eregetett a magasba az Etna. leghosszabbA világ leghosszabb gyalogos függőkábelhídját adták át Németországban. fűtött kerékpárútját fogják megépíteni egy holland természetvédelmi övezeten keresztül, hogy egész évben hó- és jégmentes úttal kössék össze Wageningen és Arnhem városVelence rejtett történelme és kevéssé ismert helyei egy csodálatos útifilmen. át. A Jufferswaard természetvédelmi övezetet átszelő 1,7 kilométer hosszú kerékpárutat a közeli papírgyárban keletkezett hő fogja fűteni.

HollandiaKönyvesbolt egy 13.századi holland templomban. egyike a világ leginkább kerékpárosbarát országainak (Forrás: flickr/Sergey Galyonkin)

“A kerékpárútKerékpárral a belgiumi tó vizén keresztül. főként az ingázóknak épül. Ez egy csodálatos védett területEgy kínai akváriumból érkeznek az első lakók a világ első beluga menedékébe. , ezért folyamodunk ehhez a módszerhez. Nem akarunk sót használni itt a hómentesítésre” – idézett egy önkormányzati szóvivőt a brit The Guardian.

Petra Borsboom elmondta: úgy vélik, ez lesz Nyugat-Európa leghosszabb ilyen kerékpárútja. “Nem akarjuk azt állítani, hogy a világon a leghosszabb lesz, mert lehetséges, hogy Kínában már van ilyen, de arról nem tudunk sokat” – tette hozzá.

Arnhem a magasból (Forrás: Wikimedia Commons/Mdavids)

A Nederrijn folyó árterületén húzódó 31 hektáros természetvédelmi területNyomkövetővel védik az elefántokat Kenyában. számos vízi madárIlyen aranyosan horkol egy kolibri. és békafaj, valamint hódok otthona. “Tartottunk attól, hogy az itt élő békák előszeretettel akarnak majd a fűtött úton maradni, de nagy figyelemmel fogjuk nyomon követni az út hatását a kisebb állatokra” – ígérte a szóvivő.

Nederrijn folyó (Forrás: Wikimedia Commons/Fruggo)


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!