Észak-Korea megelőző atomcsapással fenyegeti Dél-Koreát és az Egyesült Államokat

Cimkék: ,

Észak-Korea65 éve szétválasztott családtagok találkozhattak újra Észak-Koreában. gyakran fenyegetőzik megelőző támadással Dél-KoreaKétszáz kutyát mentett meg a biztos haláltól egy idős dél-koreai nő. és az Egyesült Államok ellen, de csütörtökön új szintre emelte a fenyegetéseit, amikor azt ígérte, hogy ha támadás éri az országot, akkor megelőző atomcsapást mér az „agresszorokra”, köztük az Egyesült Államokra, amely szerintük atomháború indítására készül az északiak ellen.

 Atomtámadás

Az „agresszorok főhadiszállását” is a megelőző csapás jogos célpontjának nevezik. „A háború nem fog a Koreai-félszigetre korlátozódni” – figyelmeztetett a rezsim hivatalos lapja, a Rodong Szinmun is arra utalva, hogy ballisztikus rakétáikkal képesek elérni az Egyesült Államokat is.

Az észak-koreai rezsim néhány órával azelőtt tette közzé a nyilatkozatot, hogy az ENSZAz elmúlt 25 évben a felére csökkent a gyermekhalandóság. Biztonsági Tanácsában helyi idő szerint csütörtök délelőtt várhatóan megszavazzák a phenjani vezetés elleni újabb szankciókat, válaszul PhenjanÉszak-Korea másik arcát mutatja egy turistacsalogató videó. ENSZ-határozatokba ütköző, február 12-i, harmadik kísérleti atomrobbantásAtomrobbantást hajtott végre Észak-Korea. ára.

eszak-koreai-tamadas

Kedden Phenjan háborúElképesztő légi felvételek, amik új nézőpontból mutatják be a szíriai háborút. s cselekménynek nyilvánította az Egyesült Államok és Dél-Korea újabb, két hónapos hadgyakorlatát, és azzal fenyegetőzött, hogy akár nukleáris fegyvereit is bevetve szembeszáll velük. Kilátásba helyezte azt is, hogy március 11-én, az amerikai-dél-koreai gyakorlat kiteljesedésével egy időben semmisnek nyilvánítja a koreai háborúFotósorozat a koreai háborúról, a hidegháború első fegyveres konfliktusáról. t lezáró, 1953-as fegyverszünetet, és felszámolja tárgyalódelegációként is szolgáló katonai misszióját Panmindzsonban.

A kilátásba helyezett BT-szankciók célja, hogy megakadályozzák az észak-koreai fegyverkezési programok folytatásához, köztük az interkontinentális ballisztikus rakéták fejlesztéséhez szükséges technológiai eszközök beszerzését. A határozat tervezetét alig két napja terjesztette az ENSZ BT elé az Egyesült Államok és a Phenjan fő szövetségesének tartott KínaPenészes bankói miatt 7 órába telt egy kínai milliomos számlanyitása. .- írta az MTI.


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!