Együtt utazhattak kedvenceikkel a kanadai repülőkön a tűzvész elől menekülők

A Kanadában, AlbertaIlyen lehet a pokolban autózni - menekülés az albertai erdőtűz elől [videó]. tartományban tomboló erdőtűz10 milliárd forintnyi büntetésre ítéltek egy erdőtüzet okozó kamaszt. hatalmasTúlméretezett kutyák. pusztítást végzett Fort McMurrayIlyen lehet a pokolban autózni - menekülés az albertai erdőtűz elől [videó]. városában, ahol az első becslések szerint a lakóházak legalább ötöde elpusztult. Fort McMurrayből 88 ezer ember menekült el, a városban kétezer épület vált a lángok martalékává. Darby Allen tűzoltóparancsnok videoüzenetben fordult a város kimenekített lakosságához, és közölte, hogy emberei hamarosan megkezdik a károk felmérését, amely “egy nagyon nehéz folyamat”.

tuz

A kormányfő eközben arra kérte Fort McMurray lakóit, hogy ne térjenek vissza a településre. “Még ha a tüzet eloltjuk is, hatalmas munkaFérfiak, akik nem törődnek a munkavédelmi szabályokkal. lesz a várost ismét biztonságossá és lakhatóvá tenni”. Mint mondta, a legtöbb utcában nincs áram, a helyi víz pedig “nem iható”. Évekbe telhet, mire újra normalizálódik az élet a százezres városban a tűzIlyen lehet a pokolban autózni - menekülés az albertai erdőtűz elől [videó]. pusztítása után. A KanadaSzívszorító felvétel: a kamera előtt halt éhen a jegesmedve. történetének legköltségesebb természeti katasztrófájának számító tűzvészIlyen lehet a pokolban autózni - menekülés az albertai erdőtűz elől [videó]. kialakulásában nagy szerepet játszott az évszakhoz képest szokatlanul nagy meleg és szárazságIlyen lehet a pokolban autózni - menekülés az albertai erdőtűz elől [videó]. , valamint a lángokat szító erős északi szél.

tuz-2

Sokan repülőre ültek, hogy elhagyják a várost és elmeneküljenek a tűz elől. Az otthonaik elhagyására kényszerült lakosok a háziállataikkal indultak útnak és a rendkívüli estre való tekintettel a West Jet és a Canadian North légitársaságok kivételt tettek és mindenkinek megengedték, hogy kedvenceikkel együtt utazhassanak a repülőn. Máskor az állatok csak a csomagtérben utazhatnak, ketrecben vagy szállíTöbb mint 70 fiókát nevel egy gondoskodó kacsamama. dobozban, most azonban gazdáik mellett lehettek az utastérben, ami nem csak az állatokat de gazdáikat is megnyugtatta.

tuz-3

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn

Háziállatok a repülőn


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!