Egy eltört nyakú zsiráf, aki felépült az életveszélyes sérülésből

A tanzániai Serengeti Nemzeti ParkVirunga Nemzeti Park - Afrika védőbástyája.  egyik hím zsiráfja életveszélyes sérülést szenvedett egy másik példánnyal való összetűzésben, de csodával határos módon felépült.

Eltört nyakú zsiráf

SzokatlanKülönleges és furcsa éttermek a világ minden tájáról. nyaka ellenére a zsiráfTízezer éve kihalt zsiráf lehetett a világ valaha élt legnagyobb kérődzője. teljesen egészséges, szerencsésen felépült a kb. 5-6 éve történt életveszélyes sérülésből. A két hím egy nőstény miatt kaphatott össze. A zsiráfokMiért olyan különleges állat a zsiráf? - érdekességek a legmagasabb szárazföldi emlősről. ilyenkor a nyakukat felhasználva döntik el, melyikük a dominánsabb, és ki érdemesebb a nőstény meghódítására.

Ahogy a képeken is látszik, az állat már nem képes elérni a fákA természet utat tör magának - szokatlan helyeken növő fák. lombjának legtetejét, eldeformálódott nyakával csak az alacsonyan lévő leveleket tudja elfogyasztani. Normál esetben, ha a vadonban történik hasonló balesetAmikor atombomba hullott Dél-Karolinára. , az állat nagy valószínűséggel nem éli túl az incidenst. Ha fel is épül, már nem lesz képes megvédeni magát a vadállatoktól, könnyű prédává válik.

A zsiráfot megörökítő fotós elmondta, hogy életében nem látott még hasonlót. A többi állat befogadta sérült társukat, a foltos teremtmény pedig boldognak tűnt, furcsaKülönleges és furcsa éttermek a világ minden tájáról. nyaka ellenére is.

Eltört nyakú zsiráf

Eltört nyakú zsiráf


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!