Áttelepítik a Tusnádfürdőn kóborló medvecsaládot, miután két bocs is elpusztult

A romA magántőke bevonásával mentenék meg Pompejit. án környezetvédelmi miniszter, Gratiela Gavrilescu engedélyezte, hogy elszállítsák Tusnádfürdőről azt az anyamedvét, amely az elmúlt hetekben a bocsaival együtt járta a település utcáit, és állíTöbb mint 70 fiókát nevel egy gondoskodó kacsamama. lag egy emberre is rátámadt. A hárombocsos anyamedveLelőttek egy szelíd anyamedvét Szlovákiában. kábítólövedékes elaltatását és elszállítását azt követően hagyták jóvá, hogy két kismedvét is elgázolt egy vonatHajmeresztő biztonsági gyakorlaton kell részt venniük a japán szuperexpressz karbantartóinak. .

Borboly Csaba, a HargitaEzer tölgycsemetét ültettek felajánlások útján Székelyderzsen a kivágott erdőségek pótlására. megyei önkormányzat elnöke elmondta, hogy egyelőre csak feltételezik, hogy a gyakran látott, három utódot nevelő anyamedve két bocsMedvecsalád szegődött egy túrázó mellé Alaszkában. áról van szó. Hangsúlyozta, azért kérték az azonnali beavatkozást, mert a bocsait elvesztő állat az állatvédők szerint agresszívvé válhat.

A helyszínre a zernyesti (Zarnesti) medvemenhely képviselői is odautaznak, hogy a vadőrökkel együtt megkeressék, majd altatólövedékkel elkábítsák és elszállítsák a bocsait elvesztő anyamedvét és az életben maradt kismedvét.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!