A macskák vették át az uralmat Tonawanda szigetén

AmerikaMedvék tartottak medencés bulit egy amerikai család kertjében. New YorkÍgy töltik napjaikat New York dolgozó macskái - Andrew Marttila fotósorozata. államában,  a Niagara folyón található a 85 hektáros Tonawanda sziget5 káprázatos sziget, amit látni kell. , melyet  a kóbor macskákÁlommunka állatrajongóknak - 55 macskára kell vigyázni egy festői görög szigeten. vettek birtokukba. Már több száz cicaVenus, a különleges felemás arcú macska. él a kis szigeten, akik szabadon garázdálkodnak és elképesztő ütemben szaporodnak.

Tonawand sziget

Tonawand sziget

„Mindenütt ott vannak a macskák. Szoktam látni embereket, akik csak kidobják őket az út mellé, itt szabadulnak meg tőlük” – mesélte egy helyi lakos, Danielle Cooligan. Egy másik lakos, Wayne Howard is arról beszélt az egyik hírcsatorna beszámolójában, hogy sokan egyenesen a szigetecskére járnak megszabadulni macskáiktól. A szigetÚszó malacok a Bahamákon. lakói elmondták, hogy rendkívül zavaró, hogy a macskák mindenhol ott vannak és mindent összepiszkítanak.

Tonawand sziget

Tonawand sziget

Tonawand sziget

Tonawand sziget

Danielle Cooligan úgy döntött, hogy megpróbál megoldást találni, ezért létrehozott egy szervezetet. A macskakölyköket befogják és örökbe adják szerető gazdikhoz, a felnőtteket ivartalanítják, beoltják, ezután pedig a többségük visszakerül a szigetre, ahol nyugodtan leélheti az életét.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!