4 méteres krokodil tűnt fel egy ausztrál tengerparton

Szakértők szerint négy méter hosszú az a sósvízi krokodilHüllők, csótányok, férgek és pókok az Explorers Club idei vacsoráján. , amelyik nemrég tűnt fel az egyik népszerű ausztrál tengerparton, amit azonnal bezártak. Cable Beach az egyik legfontosabb turisztikai célpontAz ezerarcú India. Nyugat- Ausztráliában, minden évben több ezer ember érkezik a 22 km hosszú strandra. A hatalmas krokodilt többen is látták, mivel rendkívül közel merészkedett a parton tartózkodó emberekhez. Valószínűleg ugyanez a krokodil tűnt fel számos helyen decemberben is. A hatóságok most keresik az állatot. A múlt hónapokban több súlyos krokodiltámadásÓrákig küzdött egy ausztrál férfi a rátámadó krokodilokkal. történt Ausztráliában. Egy 12 éves fiút ölt meg egy krokodil a KakaduBorzasztó körülmények között, műanyag palackban csempészték a kakadukat. Nemzeti Parkban, egy másik támadás során pedig egy 15 éves fiú karját  harapta le egy krokodil.

4 méteres krokodil

A bordás krokodilLelőttek egy több mint 5 méter hosszú krokodilt Queenslandben. (Crocodylus porosus) vagy sósvízi krokodilEgyre nagyobb veszélyt jelentenek az emberekre a sósvízi krokodilok Ausztráliában. Ausztrálián kívül, például IndiaElképesztő indiai utcaképek 2.. keleti részén, Srí Lanka, BangladesNyomor és kilátástalanság a bangladesi sínek mentén. , Mianmarba, ThaiföldHatalmas varánusz foglalta el egy thaiföldi férfi fürdőszobáját. , LaoszLátványos felvétel Délkelet-Ázsia legcsodásabb vidékeiről. , KambodzsaLátványos felvétel Délkelet-Ázsia legcsodásabb vidékeiről. , Vietnam, MalajziaAz egyik legkülönlegesebb természeti jelenség Malajzia erdeiben. , IndonéziaHatalmas tengeri élőlény teteme festette vörösre egy indonéz sziget partját. és a Fülöp-szigetekTöbb ezer ember él Manila legnagyobb temetőjében. vizeiben fordul elő. Ez a krokodilfaj gyakran támad rá a territóriumára merészkedő emberekre, főként a párzási és költési időszakban. A tengeren halászik, de madarakat és szárazföldi állatokat is zsákmányol.

Mivel kiváló úszó, messzire kimerészkedik a nyílt tengerre is, ezzel egyedülálló a krokodilokTöbb ezer krokodilt fenyeget az éhhalál a pénzmosással vádolt bankárcsalád farmján. között. Szervezete hatékonyan tudja kiválasztani a felesleges mennyiségű sót, ezért tud megélni a tengerekben is. Eredeti élőhelye a folyóA világ leghatalmasabb látnivalói. torkolatok vidéke és a partvidéki mangrovemocsarak. A legveszélyesebb krokodilok közé tartozik és a legnagyobbra is nő, egyes hím példányok hossza elérhei 7 métert és súlyok akár az 1300 kilogrammot is.

4 méteres krokodil


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!