Tölgyfákból formált szívet elhunyt felesége emlékére

Megható módon állított emléket elhunyt feleségének egy angol férfi, aki több ezer facsemetét ültetett el, de nem akárhogyan, az erdő közepén ugyanis egy szív bújik meg. Winston Howes felesége, Janet 1995-ben, 50 évesen hunyt el váratlanul szívinfarktusban. A gyászoló férj szeretett volna különleges emléket állítani imádott feleségének, ezért hosszas munkával létrehozta a “szív erdőt“, amelynek titkát 17 éven át őrizték a tölgyfák. A férfi ugyanis nem igazán beszélt a felesége emlékére létrehozott erdőről és a közepén kirajzolódó hatalmas szívről, melynek csücske Janet szülőhelye felé mutat.

Szív erdő

Szív erdő

A szerelem erdejeként emlegetett tölgyes csak azután vált ismertté, hogy néhány évvel ezelőtt egy hőlégballonban utazó férfi észrevette a magasból és lefotózta. „Saját hőlégballonom van és meglehetősen gyakran repülök, de ez volt a legcsodálatosabb dolog, amit valaha odafentről láttam” – mesélte Andy Collett, aki Howes földje fölött repülve azonnal észrevette a megható alkotást.

Szív erdő

Szív erdő

Winston Howes a képek megjelenése után elmondta, hogy így szerette volna kifejezni a szeretetét és tiszteletét Janet iránt. Számára az erdő a nyugalom szigete, sokszor sétál el az erdő közepén lévő mezőre, ugyanis ott szokott elmélkedni és szép emlékeket felidézni. A férfi egyébként nárciszokkal ültette teli a fák között megbújó mezőt, így az minden tavasszal gyönyörű virágtengerbe borul.

Szív erdő

Szív erdő


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!