Szép körmök? Igen!

Alig akad olyan nő, aki ne járt volna már műkörmösnél, hiszen akár egy sima manikűr, akár egy leheletfinom géllakk, akár egy szép, formás műköröm mind-mind dob a kézen, ami ugye folyamatosan szem előtt van.

Aki pedig járt már szalonban, az tudja, hogy kellemes hangulatban, nyugalomban lehet dolgozni, miközben a kreativitásnak csak a fantáziád, no meg persze a vendég ízlése szab határt. Ezért aztán nem meglepő, ha benned is, mint sok másik nőben felmerült, hogy szakmát válts.

Alkoss szépeket minden egyes nap!

Ha szeretnél minden munkaórát szép és stílusos alkotással tölteni, akkor előbb végezd el a Tanfolyam.hu manikűrös és körömdizájner képzését! Körmösnek lenni igencsak hálás szakma, és bár fárasztó, mégis örömteli lesz a fáradtságod a nap végén. De ne rohanjunk ennyire előre az időben, hiszen a tanúsítvány átvételéig még sok-sok tanulással töltött óra vár rád. Mutatjuk, mit is fogsz elsajátítani!

  • Megismered a kéz és a köröm anatómiáját, felépítését, egészségét, és persze a betegségeit is.
  • Megismerkedsz az alkalmazható technikákkal, anyagokkal és eszközökkel.
  • Ismereteket szerzel a trendek, a divatirányzatok és a díszítési technikák terén.
  • Egészségmegőrző tanácsokat és javaslatokat tudhatsz meg, hogy vendégeid körme és keze minél egészségesebb legyen.

Félsz, hogy lesz-e elég munkád?

Jogosan merül fel benned, hogy vajon lesz-e elegendő ügyfeled ahhoz, hogy valóban megélj belőle, hiszen látszólag telített a piac. Ez azonban csak látszólag van így, valójában viszont a sok-sok körmös között azért akad olyan is, aki kevésbé ügyes, vagy épp olyan, aki jobban preferálja és profibban kivitelezi a kacifántos XXL-es körmöket, mint a szolidabb változatokat.

Általános igazság, hogy ha megtalálod a “hangodat”, akkor olyan vendégek fognak érkezni, akiknek bejön az általad képviselt stílusvilág.

Az induláshoz ráadásul nem is kell sok, hiszen könnyednén bérelhetsz asztalt egy már bejáratott szalonban, esetleg vehetsz át meglévő vendégkört is, de akár egészségfarmok vagy szállodák alkalmazottjaként is kényeztetheted a pihenni vágyókat csodás költeményekkel. Amint azt látod, lehetőségek tömkelege vár rád, ezért ha váltani szeretnél, akkor a manikűrös és körömdizájner szakma igencsak jó döntés lehet!

Félre az előítéletekkel!

Régebben talán sokkal több előítélet és persze tévhit övezte a műkörmös szakmát, de aki ismer ilyen szakmabelieket, az pontosan tudja, hogy mennyire kedves, értelmes és szívós szinte kivétel nélkül mindegyik.

Ha úgy érzed, képes vagy te is napi 8-10 órát kezek fölé görnyedve tölteni, ha képes vagy továbbképzésekre járni, hogy mindig a legaktuálisabb, évszak szerinti trendekkel kápráztasd el a vendégeidet, akkor nemcsak, hogy a naptárad tele lesz előjegyzésekkel, de rengeteg elégedett mosoly és hála is a jutalmad lesz, természetesen a tisztességes bevétel mellett!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!