Napokon át őrizte a síneken rekedt, sérült barátját a hűséges kutya

Közel három napon át őrizte és védelmezte társát egy hűséges kutya Ukrajnában. A Lucy nevű eb súlyosan megsérült és a sínek között rekedt Tseglovka falujának közelében. A barátja, Panda, végig mellette maradt, hozzábújt, hogy melegen tartsa és a helyiek szerint még a fejét is lenyomta amikor a vonatok átrobogtak felettük. Panda nemcsak a vonatoktól, de az emberektől is védelmezte barátját, ugyanis a hűséges kutya morogva, vicsorogva és hangosan ugatva ijesztette el a feléjük közelítő embereket.

kutyak

A kutyákat végül Denis Malafeyev mentette meg, aki egy videót is készített a síneken fekvő állatokról. A férfi türelmesen várakozott míg a barátját védelmező Panda megnyugodott, és szép lassan megközelítette a kutyákat, akiket végül sikerült megfognia és elszállítani egy állatorvoshoz. Az elválaszthatatlan páros még az autóban is szorosan egymáshoz bújt, miközben az állatorvos felé tartottak.

kutyak-3

“Nagyon megérintett ez az eset. Az egyik barátom hívott fel, hogy két kutya fekszik a sínek között Tseglovka falu közelében. Amikor odaértünk, láttuk, hogy az egyikük nem tud mozdulni, és másik kutya azért van ott mellette, hogy megvédje, nemcsak a felettük elszáguldó vonatoktól, hanem tőlünk is” – mesélte a férfi a Daily Mail-nek. “Amikor Panda meghallotta a közeledő vonat hangját, lenyomta Lucy fejét, és ő is mellé feküdt a sínek közé. Napokon át mellette maradt, melegen tartotta, és megmentette az életét” -tette hozzá a kutyák segítségére siető Denis Malafeyev, aki azt is elmondta, hogy Lucy szerencsére már jobban van, teljesen fel fog épülni és sikerült megtalálni a kutyák gazdáját is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!