Mindennap végigmegy a hűséges kutya azon az útvonalon, amelyen elhunyt gazdijával sétált

Mindennap hosszú sétákat tesz Caçapava do Sul városkájában Thor, a barátságos fehér kutya, aki mindig azon az útvonalon megy végig, amelyet hosszú éveken át szeretett gazdájával, Cláudio Cantarelli-vel tett meg. A 58 éves brazil festőművész 2015-ben elhunyt, s hűséges kutyája belebetegedett elvesztésébe. Hiába fogadta be Thor-t Cláudio családja, a szomorú eb depressziós lett, egész nap csak feküdt és nagyon lesoványodott, mivel enni is alig akart.

Hűséges kutya

Hűséges kutya

Cláudio egyik régi barátja, Saionara Freitas nagyon aggódott a kutyáért, aki közel egy évtizeden át hűséges társa volt a férfinak, így megbeszélte a családdal, hogy magához veszi Thor-t, mert remélte, hogy segíteni tudna rajta. Az asszony rengeteget törődött az állattal, aki csak egy év elteltével kezdet magát jobban érezni, főleg annak köszönhetően, hogy rendszeresen sétálni ment a városba, és meglátogatta azokat a helyeket, amiket gazdája a legjobban szeretett.

Hűséges kutya

Hűséges kutya

A fehér akita immár mindennap végigsétál ugyanazon az útvonalon, közben pedig szívesen fogadja a sok simogatást és a finom falatokat, amelyekkel a helyiek kedveskednek neki. A környéken mindenki ismeri a történetét, és a városban több üzlet előtt étel és friss víz várja a kutyát, aki immár a helyi lakosok közös kedvencének számít.

Hűséges kutya

“Kezdetben többször is követtem, mindig ugyanarra megy, és ugyanazokat a helyeket keresi fel, amelyeket egykor Cláudioval látogatott meg” – mesélte Saionara, aki minden reggel megeteti a kutyát, majd kiengedi, hogy megtegye a sétáját. Thor mindig hazatér az asszonyhoz, de egy napot sem mulaszt el anélkül, hogy végigsétálna a jól ismert útvonalon.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!