Közös szelfit akart egy csörgőkígyóval, de marás és 150 ezer dolláros kórházi számla lett a vége

Az okostelefonok korában a legtöbb felhasználó úgy érzi, hogy muszáj magáról, illetve különböző dolgokról képet és szelfit készíteni, melyet később megoszthat a közösségi oldalakon, azonban vannak esetek, amikor a képkészítésnek igen komoly következményei vannak. A San Diego-i Todd Fassler egy igen komoly sérülést szevedett, amikor a karját megmarta a veszélyes kígyó, amikor közös szelfit akart készíteni az állattal. A méreg hatására teljesen lebénult, de a kórházban töltött hosszú kezelésnek hála megmenekült, azonban a megfelelő ellenanyag beszerzése nem ment könnyen.

kigyomaras

A meglepetés akkor érte a férfit, amikor 153000 dolláros kórházi számlát kapott, 2 hetes befizetési határidővel. Természetesen az esetet több újság és TV-s adó is felkapta.

3

Azóta kiderült az is, hogy a férfinak korábban is volt otthon egy csörgőkígyója, de végül szabadon engedte, mert így látta jobbnak. Erről a jelenetről még egy videót is küldött a helyi lapoknak. Nem ez volt az első alkalom, hogy egy csörgőkígyó megmarta.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!