Kicsi keblek? Tudjuk, milyen fürdőruhában lesz csinos!

Kisebb keblei vannak, és olyan fürdőruhát keres, amelyben a bájai nem vesznek el, hanem ellenkezőleg, ki lesznek hangsúlyozva? Segítünk, hogy milyenek azok a fazonok, melyek optikailag kiemelik a felsőtestet, és teltebb, vonzóbb dekoltázst varázsolnak.

A nők gyakran arra vágynak, amijük nincs. Az, akit a természet nagy keblekkel ajándékozott meg, mindent megadna azért, hogy a keblei kisebbek legyenek. És ellenkezőleg – azok a hölgyek, akikhez a természet szűkmarkú volt, olyan módszereket keresnek, hogy a mellkasukat legalább egy kicsit fel lehessen „fújni“. Szerencsére vannak lehetőségek, hogy plasztikai sebész nélkül is ki lehessen hangsúlyozni a kebleket. Mi pedig segítünk kiválasztani a legjobban álló fürdőruhát.

Ne féljen a mintáktól

Egyszínű fürdőruha esetén fennáll a veszély, hogy a keblek háttérbe szorulnak, ezért inkább hangsúlyosabb mintákkal készült modellek közül válasszon. Ha követni szeretné az aktuális divatirányzatokat, válasszon időtálló állatmintát vagy trópusi esőerdő ihlette mintát. A pálmalevelek és a sokszínű virágok jól mutatnak a tengerparton és a strandon is. Ha bikini mellett dönt, választhat mintás bikinifelsőt, amely odavonzza a figyelmet, ahova szeretné, és azt kiegészítheti egy egyszínű bikinialsóval.

Ha egyszínű, akkor strukturált!

Ha azonban nincs oda a vad mintákért, és inkább az egyszínű fürdőruhák híve, válasszon olyan modellt, amely nem teljesen sima felületű, hanem strukturált felületű anyagból készült. Lehet bordázott, gumírozott vagy elegánsan ráncolt. A domború hatású anyagból készült fürdőruha látványra teltebb kebleket eredményez, és ez az, amire szüksége van.

Keressen fodrokat és mutatós részleteket

Akár egyrészes fürdőruhát, akár bikinit szeretne vásárolni, olyan modellekből válasszon, amelyeknek díszített dekoltázsa van – fodrokkal, csipkés szegélyekkel, különlegesen font zsinórokkal vagy különböző részletekkel díszített kosarakkal. Azon kívül, hogy ezeknek a díszítő részleteknek köszönhetően a keblei nagyobbnak látszanak, a problémás testrészekről – combok, popsi –elterelődik a figyelem.

Hurrá, háromszög alakú kosarakat is viselhet!

A telt keblekkel büszkélkedő hölgyeknek el kell felejteniük a kényelmes háromszög alakú szabást, de ha Önnek kisebb keblei vannak, ez a fazon ideális választás. A háromszög alakú kosarak sima felületű változata ugyan nem eredményez túlságosan nagyobb kebleket, de ha olyan bikinifelsőt választ, amely a kosarak alatti széles pánttal készült, és ráadásul bélelt kosarakkal vagy időtlen tengerész stílusú csíkokkal is rendelkezik, akkor Ön és a dekoltázsa is ellenállhatatlan lesz. Nagy segítség a kivehető betétekkel készült háromszög alakú kosarak is.

Vagy inkább csábító balconette fazon?

Kisebb kebleknek jól áll a balconette szabás is, amely mérsékelten megemeli és formálja a kebleket. Egyenes szabású bandeau típusú bikinifelső is jól fog állni, ideális esetben középen ráncolással vagy díszítéssel. Akár vállpántok nélküli változatban is, mert a kisebb kebleknek igazán nincs rá szükségük. A bandeau bikinifelső ne legyen túl széles, mert akkor a kicsi keblek nem lesznek kiemelve. Általános szabály, ha sima felületű vagy díszítő részletekkel készült bikinifelső közül választhat, válassza a díszesebb változatot.

Az Astratex.hu webáruház széles kínálatában különböző fazonú, színű és mintájú bikinikből, egyrészes fürdőruhákból és kiegészítőkből is válogathat. Ha a kiválasztott fürdőruha mégsem állna jól, a megvásárolt terméket ingyenesen kicserélheti vagy visszaküldheti.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!