Elon Musk élete – bemutatjuk a Tesla alapítóját

Korunk legsikeresebb feltalálója és üzletembere. A Föld harmadik leggazdagabb embere. A géniusz, akinek fejében a PayPal, a Tesla és SpaceX is megszületett. Nem kérdés, hogy a 21. század egyik legjelentősebb reformere – de vajon milyen ember Elon Musk valójában? Ez a négyrészes sorozat bepillantást enged a magánéletébe, végigköveti, hogyan ívelt útja a siker felé, és az is kiderül belőle: a milliárdos gyermekkora cseppet sem volt átlagosnak nevezhető. Ha szeretne megismerkedni korunk egyik legnagyobb személyiségével, ez a négyrészes portré kötelező olvasmány.

Mindannyian tudjuk, milyen vívmányok köthetők a nevéhez: nélküle nem lenne PayPal, nem létezne az autózást megreformáló Tesla, és a Marsra szállás vágyálma sem lenne tőlünk karnyújtásnyira a SpaceX-nek köszönhetően. De vajon milyen lehet magánemberként ez a 21. századi zseni? A négyrészes cikksorozatból megtudhatjuk, már a gyerekkora sem volt átlagosnak mondható – és ma is olyan életet él, amiről legtöbben nem is álmodhatunk. Ismerje meg a valódi Elon Muskot!

Gyerekként kiközösítették, rendszeresen véresre verték, és még saját anyja is azt gondolta: süket, mert olyan lassúnak tűnt a felfogása. Ma a világ harmadik leggazdagabb embere, a közlekedést megreformáló vállalkozó és az ég felé törő űrkutató, aki sorsdöntő részt vállal abban, hogy az ember egy nap valóban a Marsra szálljon. Ismerje meg Elon Muskot, akinek az élete tele van döbbenetes fordulatokkal, és példaként szolgálhat mindannyiunk számára.

Cikkünk a Milyenautot.hu, az Auto-live, az Autó hírek, a Sensation.hu és a Zöld magazin közreműködésével készült.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!