Az egyedi mindig különlegesebb

Az ékszer jóval több, mint egy egyszerű ajándék. Az érzelmeink kifejezésének kiváló módja, mellyel szavak nélkül is elmondhatjuk a számunkra fontos személynek, hogy mit érzünk iránta. Ha nem tetszik egyik darab sem a kínálatból vagy szeretnénk olyat átnyújtani, ami másnak nincs, akkor jobban tesszük, ha egyedi tervek alapján készíttetjük el az ékszert.

Több szempontból is előnyösebb az egyedi ékszer készítés, mintha egy tucatverzió mellett döntenénk. Például a környezetet is kímélhetjük, ha egyedi, kézzel készített darabot készíttetünk. Ma már minden technológia adott ahhoz, hogy az álomból valóság legyen és a fejünkben létező ékszert egyszer csak a kezünkben tarthassuk. Az Ékszerpalotánál kapható egyedi ékszerek manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Milyen esetekben jöhet szóba az egyedi ékszer?

Gyakorlatilag bármikor, amikor ékszer ajándékozása a cél. De akár magunkat is meglephetjük egy általunk kigondolt dizájnnal rendelkező típussal. Emellett rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, az egyedi eljegyzési és karikagyűrűktől kezdve az anya-lánya családi ékszereken át a ferfi mandzsettagombokig. Észszerű kereteken belül csak a képzelet szabhat határt a nem mindennapi tervek megvalósulásának. Az Ékszerpalota csapata szükség esetén a legkiválóbb drágaköveket is beszerzi, hogy valóban ragyogó legyen a végeredmény.

A magán megrendelések mellett a cégek által leadott kérések is megvalósíthatók. Ilyen például a kitűző, pecsétgyűrű, medál, mandzsettagomb vagy egyéb kiegészítők és ékszerek.

Szeretnék egyedi ékszert! Hogyan fogjak hozzá?

Ha megszületett az elhatározás, akkor először is fel kell venni a szakemberekkel a kapcsolatot. Ez történhet személyesen vagy akár emailben is. A tervezési folyamatra azután kerül sor, hogy felvázoltuk, mik az elképzelések, hogyan nézzen ki a még csak a fejünkben létező ékszer. A hozott terv, inspiráló képek, saját rajz mind sokat segítenek, hogy a szakember megértse, miről van szó és el tudja készíteni a terveket.

Álomból valóság

Ha a látványterv éppen olyan, mint azt elképzeltük, és teljes mértékben elnyerte a tetszésünket, akkor következhet a 3D technikával történő megvalósítás egy speciális anyagból. Ennek köszönhetően élőben is meg tudjuk tekinteni, illetve kézbe tudjuk fogni a kész darabot. Így pontosabb képet kapunk arról, hogy milyen lesz a végeredmény. Ha tetszik és rábólintunk, akkor jöhet az ékszer tényleges elkészítése.

Ha elkészült, akkor az előzetes egyeztetésnek megfelelően futárral küldik el a kész darabot, vagy értesítést kapunk, hogy az üzletben át tudjuk venni. Körülbelül kettő-négy hét alatt lesz a tervből valóság, habár ez főként attól függ, hogy milyen az adott darab, mennyire nehéz a megvalósítása. Ha kézhez kaptuk, akkor már csak az a dolgunk, hogy kitaláljunk egy kreatív átadást.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!