Ajándékok nagymamáknak

Megajándékozni valami aprósággal szeretteidet karácsonykor egy nagyon szép szokás. De minden évben valami eredetivel, praktikussal és hasznossal előállni, már sokkal nehezebb. Viszont még így is sokszor tanácstalanul állunk a boltban a roskadozó polcok előtt, mit is vegyünk a fa alá. Ha te épp a nagyidnak keresel valami kedveset és hasznosat, most hoztunk neked néhány tippet.

Szeret főzni?

Ki ne szeretné a finom, illatos kalácsokat, sütiket és a jobbnál jobb ételeket? Na, és ki készíti a legfinomabban? Hát persze, hogy a nagyi. Köszönetképpen a sok finomságért lepd meg egy új konyhai segédeszközzel. Biztosan örül majd egy új robotgépnek vagy darálónak, de egy szép tányérkészlettel sem nyúlhatsz mellé. Nagyon praktikus segédeszköz lehet még a konyharuha tartó is. És persze nem feledkezhetsz meg „A legjobb nagymama” feliratú kötényről sem.

Fő az egészség

Az emberi szervezetnek minden életkorban megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványianyagra van szüksége. Mivel az idősebb generációnak gyakran nincs étvágya, más formában kell a vitaminokat a szervezetbe juttatni, például táplálék-kiegészítőkkel. Egy ilyen egészség-csomag biztosan jól jön minden nagyinak az ízületei, emésztőrendszere, immunrendszere és bőre épségének megőrzése érdekében.

Valamit a kertbe

Ha a te nagymamád is szívesen kertészkedik, akkor biztosan örülni fog majd néhány új kerti szerszámnak. Virágokat nevel? Mit szólna néhány új kaspóhoz? A virágcserepek mellé nyugodtan csomagolj egy kis gereblyét vagy kapát a megfelelő méretben. Hogy a nagyi is nyugodtan élvezhesse a meleg nyári napokat vagy estéket, szerezz be neki egy kényelmes fotelt a teraszra.

A menő nagyiknak

A nők minden életkorban szeretnek csinosak lenni, és szeretik a divatot. A stílusos nagymamákat ezért bátran lepd meg egy-egy új retiküllel, sállal, kendővel vagy meleg pulóverrel. Tudd meg a méretet, és ismerd meg az ízlését. Biztos lehetsz benne, hogy az új ruháiban vagy kiegészítőiben megy majd sétálni és kávézni a barátnőivel. Ha fejtörést okoz, hol szerezhetnél be számára néhány új kiegészítőt, akkor irány a CCC webshop. Itt mindent megtalálsz, sőt, a CCC akció által akár olcsóbban is. Így mindenki jól jár majd.

 A szép, egészséges bőrért

A szépen becsomagolt kozmetikumok nem csupán jót mutatnak a fa alatt, de hatalmas örömet is tudnak okozni. Az idősebb hölgyeknek nyugodtan válassz egy hialuronsavas vagy kollagénes krémet. Tökéletes ajándék lehet a fa alá még egy kozmetikai csomag is tele hajápolási vagy bőrfiatalító készítményekkel, és természetesen még a legidősebbek is örülnek egy-egy finom illatnak.

A nyugodt pillanatokért

Egy jó könyv, puha párna, meleg pokróc ezek mind-mind tökéletes ajándékok, amelyek jól jönnek minden nagymamának, hogy nyugodtan, kényelemben élvezhesse a nyugdíjas éveit. Tökéletes ajándék a téli napokra egy-egy gyertya vagy mécses. Valami eredetibbet szeretnél? Akkor lepd meg őt egy családi fotóval ellátott nyomtatott bögrével. Így biztosan örömmel fogyasztja majd teáját vagy kávéját.

A mi tippünk: Ha a nagymamád egy igazi könyvmoly, akkor már nem is kell tovább törnöd a fejed az ajándékon. Látogass el a népszerű online könyvesboltba, a Libri webáruházba, és válogass a jobbnál-jobb könyvek közül. A rendszeres Libri akciók által pedig még meg is spórolhatsz néhány forintot.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!