A Paradox Security Systems védelmi berendezései

Otthonunk védelme rendkívül fontos. Legyen az egy hosszabb nyaralás, amíg őrizetlenül hagyjuk a lakást vagy egy átlagos éjszaka, nem szeretnénk arra eszmélni, hogy nem kívánt személy járt nálunk.

Biztonsági rendszerek

Manapság sajnos nem ritka esemény a betörés. Nyugodt álmunk, értékeink, de akár szeretteink testi épsége is veszélybe kerülhet, amennyiben nem vagyunk felkészülve egy ehhez hasonló esetre.

A modern betörésvédelmi felszerelések pontosan ezeket az eseteket hivatottak megelőzni vagy hatékonyan kezelni. Számos cég gyártmányai közül választhatunk, ezért elsőre nehéz lehet eldönteni, hogy melyik a számunkra legmegfelelőbb. Engedje meg, hogy a következő sorokban bemutassuk a Paradox Security Systems termékcsaládot, ezzel segítve az Ön választását.

Mit kell tudni a Paradoxról?

A cég 1989 óta foglalkozik betörésvédelmi rendszerek forgalmazásával, nagy tapasztalattal büszkélkedve a területen. Mint privát cég, három fejlesztéssel foglalkozó központjukban nagy pénzeket szánnak arra, hogy minél kiválóbb termékekkel álljanak elő.

Jelenleg több mint nyolcvan országban elérhetőek termékeik, melyek közül több kapcsolat több évtizedes múltra tekinthet vissza.

A Paradox termékei

Legyen az egyszerű mozgásérzékelő vagy komplett riasztóközpont, a Paradox gyártja, a DEFLOC elektronika vagyonvédelmi áruház pedig forgalmazza. Termékeik rendkívül széles skálát fednek le, és számos igen hasznos eszközt fellehetünk köztük.

Ilyen például a videómegfigyelő, mely egy mozgásérzékelővel összekötött kamera. Az érzékelő hatására bekapcsol a nagy felbontású videókamera, és felvételt készít mindenről, ami elhalad előtte. Ennek köszönhetően a gyanús személyeket, ismeretleneket, akik gyakran téblábolnak a ház előtt, vagy a váratlan betolakodókat is azonnal megfigyelhetjük.

Az EVO rendszer

Az EVO egy rendkívül rugalmas és egyben a legmagasabb védettségi szintet nyújtó biztonsági rendszer. Bankok, katonai és kormánylétesítmények, luxusotthonok védelmére gyakran alkalmazzák, de más helyek megóvására is tökéletesen alkalmas, amennyiben fontos a magas szintű biztonság.

Ezeket a rendszereket annak nevében dolgozták ki, hogy felszerelésük, fejlesztésük és módosításuk rendkívül egyszerűen és gyorsan megoldható. Különféle elemekkel bővíthetők, melyeket elég rácsatlakoztatni a rendszerre, és készen állnak a használatra.

Minden így csatlakoztatott elem egyszerűen kezelhető, beállításaik módosíthatók magán a központi egységen, de akár számítógépen és egyéb távelérési lehetőségeken keresztül is.

Az EVO sokrétű szabályozási lehetőségeket nyújt, akár harminckét ajtó megfigyelésével. Állítható, hogy hány felhasználónak és milyen szinten legyen hozzáférése a rendszerhez.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!