81 éves a világ legidősebb szupemodellje

Carmen Dell’Orefice (81) bebizonyította, hogy még ennyi idősen is eredményt tud felmutatni a divatvilágban. Egy nap kétszer is neki tapsoltak a kifutón a New York Fashion Week nevű divatrendezvényen.

Carmen Dell’Orefice

Elegánsan könnyednek látszott a kifutón a divatszakmában jól ismert new yorki modell, aki a világon a legrégebben dolgozik a szakmában. A rendezvényen két kollekciót mutatott be. Először Norisol Ferrari divattervező karamell színű estélyijét viselte, néhány órával később a finn Marimekko által jegyzett, merész, kortárs dizájner ruhájában jelent meg a közönség előtt. A 177 centiméter magas, karcsú, ezüst hajú modell megjelenésekor sokan felkapták a fejüket a kifutó mellett.

Carmen Dell’Orefice

– Nem tudom, hogy ez jó, vagy butaság, de én szeretem csinálni és addig csinálom, amíg bírom – mondta hosszú modellkarrierjéről Carmen Dell’Orefice.
A Trump Modell Management elnöke, Corinne Nicolas elismerően beszélt a merész nőről. Szerinte Carmen Dell’Orefice jelenléte segít újrafogalmazni azt, amit ma a társadalom szépségként definiál.
– Úgy láttam, a fiatal modelljeink megbabonázva néztek rá. Carmen mára a modellvilág bálványa lett – mondta Nicolas.
Carmen egy interjúban egyébként őszintén bevallotta, hogy arca fiatalságát és simaságát feltöltő anyagokkal őrzi meg – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Carmen Dell’Orefice

Carmen Dell’Orefice

Carmen Dell’Orefice 1948-ben szerepelt a Vogue címlapján, 15 évesen.

– Azt gondolom, hogy Amerika mára felnőtt és elfogadja, hogy van élet 50-en túl is. Talán mert a népesség nagyobb része már elmúlt 50 éves – mondta a szépséges nagymamakorú modell.

Carmen Dell’Orefice

Forrás: blikk.hu

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!