Vicces videók lopáson kapott állatokról

A következő videókon láthatunk többek közt egy besurranó tolvaj mosómedvét, egy bolti tolvaj huskyt, egy kleptomániás macskát, és egy ravasz medvét is.

Amerikában készült az a videón, melyen egy mosómedvét láthatunk, aki az éjszaka leple alatt beoson egy házba a macskaajtón keresztül és egy különös zsákmánnyal távozik.

Tolvaj állatok

A kaliforniai San Mateo v200 millió éves sziklaképződményt romboltak le a látogatók Utah-ban [Videó]. árosában él Dusty, a kleptomániás macskaKleptomániás macska bukott le Amerikában. . Egy televíziós stáb bebizonyította, hogy valóban a macska3D-s nyom­ta­tó­val ké­szült vég­ta­go­kat ka­pott a két­lábú cica. lopózik be a szomszédok házába, ahonnan furcsábbnál furcsább dolgokat csen el. Hihetetlen, de már több mint 600 tárgyat lopott el a szomszédos házakból.

Tolvaj állatok

A következő videó főszereplője egy szibériai huskyHárom óra leforgása alatt kidekorálta az egész lakást egy unatkozó husky. , aki Karácsony előtt döntött úgy, hogy betér egy közeli áruházba az Utah200 millió éves sziklaképződményt romboltak le a látogatók Utah-ban [Videó]. állambeli Murray-ben. Gyorsan körülnézett, majd a kutyáknak szánt termékekhez szaladt, ahol felkapott egy csontot és gyorsan távozott a szupermarketből. Mindezt a biztonsági kamarák is megörökítették.

Tolvaj állatok

Colorado erdejében él az a trükkös medveVideóra vették, ahogy egy kíváncsi fekete medve beszáll egy parkoló furgonba. , aki gyakran bemerészkedik a városba, hogy egy étterem kidobott ételeiből lakmározzon, a finom falatok megszerzéséhez különös módszert talált ki.

Tolvaj állatok

A következő felvételen azt láthatjuk, ahogy egy kutyaNegyvenhárom és fél pár zoknit találtak egy dán dog gyomrában. nem bírja tovább türtőztetni magát és kilopja egy kisfiú kezéből a szendvicset.

Tolvaj állatok

A majmokkal sok turistának meggyűlik a baja ThaiföldKülönös ünnep - a Majombüfé Fesztivál. ön. A videón szereplő nő is megtapasztalta, hogy milyen amikor egy majomKülönleges hangulatú fotósorozat a majmok gesztusairól. meglopja.

Tolvaj állatok


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!