Több mint 150 üzemet záratnak be a sanghaji Disneyland miatt

Több mint 150 kiemelkedően környezetszennyezőnek ítélt vállalat10 cég, amely uralja a világ élelmiszerpiacát. , üzem lesz kénytelen bezárni vagy elköltözni az épülőben lévő sanghaji Disney Resort, a kínai DisneylandLátványos virágfesztivál Disneyland-ben. környékéről – ismertette a határozatot a kelet-kínai metropolisz1050 méter magas felhőkarcolót terveznek Azerbajdzsánban. illetékes hatósága a honlapján. Az érintettek között nagy energiafelhasználású, alacsony termelékenységű ipari ágazatok vállalatai vannak, amelyek például fémszerkezetek gyártásával, műanyagBetiltaná az egyszer használatos műanyag termékeket az Európai Bizottság. -előállítással, vegyipari gépészettel foglalkoznak, de a nyomdákat, festékgyárakat is ide sorolták. Hetvenkilenc üzemnek 2016 első felében kell beszüntetnie a működését, míg a többiek a jövő év végéig kapnak haladékot. A China Daily című napilap szakértőinek véleményéből az derült ki, a sanghaji városvezetés a Disney-projektet arra akarja felhasználni, hogy felgyorsítsa az ipari szerkezetváltást a térségben, s kiszorítsa a környezetet szennyező vállalkozásokat.

Shanghai Disneyland

A 2011 óta épülő és a jövő év tavaszára megnyitni tervezett Disney élménypark az első a maga nemében a kínai szárazföldön; a beruházás összköltsége 5,5 milliárd dollár. Korábbi hírek szerint építésekor különös figyelmet fordítanak a környezetbarát elemek felhasználására, emellett az üzemeltetők is zöldtechnológiákat használnak majd. Az élménypark a Magic Kingdom varázslatos birodalmát választotta központi témájául. A parkGreat Smoky Mountains Nemzeti Park. köré egy 1730 hektáros turistaövezetet is terveztek. Disneylandbe egy 9,2 kilométer hosszú metróA világ leghosszabb metróhálózatai. vonal vezet majd.

Shanghai Disneyland

VIDEÓ:

A beruházók az első évben több mint hétmillió látogatóra számítanak. A Sanghajban épülő Disney Resort a hatodik Disney-élménypark lesz a világon, és a harmadik – Tokió és HongkongKülönleges hangulatú képek az 50-es évekbeli Hongkongról. után – az ázsiai térségben. A létesítmény többségi tulajdonosa 57 százalékkal a kormányzati tulajdonban lévő ShanghaiShanghai a magasból - egy darukezelő elképesztő fotói . Shendi Group, míg a Walt Disney Co. a fennmaradó 43 százalékot birtokolja. A menedzsmenti feladatokat egy vegyesvállalat fogja ellátni.

VIDEÓ:

Shanghai Disneyland

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!