Tíz évvel a földrengés után találták meg indonéz szülők a lányukat

Tíz évvel a 2004-es pusztító földrengésA 21. század 13 legsúlyosabb földrengése. után találták meg indonéz szülők Aceh tartományban a most 14 éves lányukat, Raudhatul Jannah-t, akit a katasztrófaMegrendítő történések és katasztrófák a 21. századból. szakított el családjáAz ezer-sziget tava. l. IndonéziaMegdöbbentő légi felvétel készült a cunamit okozó indonéziai vulkánkitörésről. partjai közelében 2004. december 26-án 9,1-es erősségű rengés volt, amely szökőárt indított el az Indiai-óceánon. Körülbelül 230 ezer ember halt meg, csaknem háromnegyedük Acehben.

10 évvel a földrengés után találták meg lányukat

Az akkor négyéves lányt hullámok sodorták el, majd később egy halász talált rá a Szumátra nyugati partvidékén fekvő Banyak-szigeteken. Visszavitték Aceh tartományba, egy család vette magához és a Wenni nevet adták neki.A szülők a szökőárMegdöbbentő légi felvétel készült a cunamit okozó indonéziai vulkánkitörésről. után nemcsak őt, de hétéves fiukat, Salim Arif Pratamát is keresték, de nem találták. Egy idő után úgy gondolták, hogy mindketten meghaltak. A lány tíz év után szerdán találkozott először igazi szüleivel: az 52 éves apával, Septi Rangkutival és a 42 éves anyával, Jamaliahhal.

10 évvel a földrengés után találták meg lányukat
10 évvel a földrengés után találták meg lányukat

A nő könnyek között mesélte el az újságíróknak, hogy mindig imádkozott gyerekeiért. Idén júniusban az asszony testvére megpillantott egy kislányt, aki egy iskolából tartott hazafelé, és nagyon hasonlított az elveszett lányra. Ez kíváncsivá tette őt és vizsgá"Beköltözött" gazdája házába a ló. dni kezdett. A gyereket adoptáló szülők elmondták neki, hogy Wenni a cunamiMegdöbbentő légi felvétel készült a cunamit okozó indonéziai vulkánkitörésről. áldozatainak árvája. A kislány vallomásából később kiderült, hogy a család halottnak hitt fia is megmenekült, de mások fogadták örökbe. Őt egyelőre nem sikerült megtalálni. Az indonéz sajtA sajt, mint valuta - Egyedülálló sajt bankok Olaszországban. ó beszámolói szerint Wenni mostantól ismét igazi szüleivel él majd, és együtt folytatják a fiútestvér, Salim Arif Pratama keresését.

10 évvel a földrengés után találták meg lányukat

Forrás: MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!