Sziámi-iker bálnaborjakat találtak a halászok Mexikó partjainál

Két összenőtt szürkebálna-borjat (Eschrichtius robustus) találtak a halászok az északnyugat-mexikóEmberi koponyákból emelt tornyot tártak fel a régészek Mexikóban. i Alsó-KaliforniaRendkívül erős mérgű tengerikígyó bukkant fel egy kaliforniai strandon. állam egyik lagúnájában. Benito Bermudez biológus szerint az állatok még éltek, amikor a halászok rájuk találtak az Ojo de Liebre lagúnában, ám nem sokkal születésük után elpusztultak. A szakember elmondta, hogy a borjak deréktájban voltak összenőve és két különálló fejjel, valamint farok úszókkal rendelkeztek.

1

Benito Bermudez tengerbiológus azt mondta, hogy a környéken sosem találtak még bálnaHatalmas tengeri élőlény teteme festette vörösre egy indonéz sziget partját. -sziámiikreket.

“A bálnaszámlálások 1985-ös kezdete óta most először találkoztunk ilyen esettel” – mondta a szakember, hozzátéve, hogy a kutatók bőr-, izomszövet- és csontmintákat vettek az állatoktól további tanulmányozás céljából.

2

Valószínűleg egy vetélés után jöttek világra, de nem éltek sokáig .

Minden évben több száz szürke bálnaÖt év után ismét felbukkant a ritka albínó szürke bálna. vándorol az Észak-AmerikaEgy rendőr vett cipőt a mezítláb buszozó hajléktalannak. és Oroszország közötti Bering-tengerről a téli párosodási időszak után a mexikói melegebb vízFolyómederbe botlott a Curiosity a Marson. felé, hogy élelmet keressenek. A turisták rendszeresen figyelik Mexikónál az észak felől érkező tengeri emlősöket.

3

Forrás: BBC

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!