Sarkvidéki hideg tombol az Egyesült Államokban – befagyott a Niagara-vízesés

Mínusz 20 fokos hőmérsékletet, véget nem érő Sokatmondó fotók mesélnek az Amerikát és Kanadát sújtó sarkvidéki hidegről. viharokat és ónos esőt hozott magával az Egyesült ÁllamokHőség tombol az Egyesült Államokban - Kalifornia egyes vidékein 52 fokot mérnek. középső részén és a keleti partvidékén tomboló sarkvidéki hidegJégbe burkolózott a Niagara-vízesés a sarkvidéki a hidegben. . Az amerikai-kanadai határvidéken mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb az idő, és több év után ismét befagyott a NiagaraJégbe burkolózott a Niagara-vízesés a sarkvidéki a hidegben. -vízesésVarázslatos képek a befagyott Norvég vízesések megmászásáról. nagy része. A jégbe burkolózott zuhatag rengeteg embert vonz a környékre.

Északkeleten megállíthatatlanok a hóviharok, ahol nem hó, ott ónos eső hullik. Több mint 74 millió embert érintenek a viharriadók. Felfagyott, jeges utak, áramkimaradások és a gázszolgáltatás fennakadásai nehezítik a mindennapokat több mint 15 államban. Rhode Island államban Gina Raimondo kormányzó több megyére rendkívüli állapotot rendelt el és szolgálatra hívta a Nemzeti Gárda tagjait.

Több keleti parti államban viharriadó van érvényben, Massachusettsben a hatóságok kifejezetten arra kérték az embereket, hogy ne sokáig tartózkodjanak a szabadban, a háziállatokat pedig egyáltalán ne engedjék ki. A légi közlekedésKülönleges, vízen áthaladó közúti és vasúti útvonalak. is akadozik, repülőjáratok százai indulnak késve, illetve sokat töröltek is a chicagói O’Hare és a bostoni Logan repülőtereken. A meteorológusok előrejelzései szerint az ítéletidő az egész héten kitart.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!